جغد_هستم مدیر استارتر عضویت: 1400/06/25 تعداد پست: 3213 عنوان لاغری 55 بازدید | 6 پست من روزانه ۴۵ دقیقه پیاده روی تند میکنم بعد مجبورم یه لیوان آب کرفس بخورم آخه این آب کرفس چرا انقد بد مزه است کاری چیزی بلد نیستید خوشمزه بشه اگر بیش از اندازه مورد محبت قرارت دادم نه تنها بودم نه محتاج توجه فقط و فقط فکر کردم میتونی آدم خوبی باشی همین.. 🙂🌹🙏 1400/11/22 | 11:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جغد_هستم مدیر استارتر عضویت: 1400/06/25 تعداد پست: 3213 ۴۵دقیقه خیلی کمه اخه رژیمم هستم مثلا شیرینیجات فقط خرما و بیسکوییت سبوس دار برنجم واحد داره اگر بیش از اندازه مورد محبت قرارت دادم نه تنها بودم نه محتاج توجه فقط و فقط فکر کردم میتونی آدم خوبی باشی همین.. 🙂🌹🙏
hhhhpegahhh عضویت: 1399/05/06 تعداد پست: 4864 اخه رژیمم هستم مثلا شیرینیجات فقط خرما و بیسکوییت سبوس دار برنجم واحد داره منم همینم ولی بازم ۴۵دقیقه خیلی کمه، عزیزم بدن تو پیاده روی از نیم ساعت به بعد تازه میوفته رو چربی سوزی
nila1378 عضویت: 1399/11/27 تعداد پست: 16208 با پرتقال یا سیب مخلوط کنمن گروه لاغری دارم اگه دوس داری بیا شماهم اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹
جغد_هستم مدیر استارتر عضویت: 1400/06/25 تعداد پست: 3213 منم همینم ولی بازم ۴۵دقیقه خیلی کمه، عزیزم بدن تو پیاده روی از نیم ساعت به بعد تازه میوفته رو چربی س ... آخه وقتی بیشتر میرم بدنم خیلی خیلی احساس ضعف میکنه بعد مجبور میشم بیشتر بخورم اگر بیش از اندازه مورد محبت قرارت دادم نه تنها بودم نه محتاج توجه فقط و فقط فکر کردم میتونی آدم خوبی باشی همین.. 🙂🌹🙏
hhhhpegahhh عضویت: 1399/05/06 تعداد پست: 4864 آخه وقتی بیشتر میرم بدنم خیلی خیلی احساس ضعف میکنه بعد مجبور میشم بیشتر بخورم اولش اینجوریه بعد یه مدت عادت میکنی روزی یک ساعت حتما برو