2821
2789

من عدس رو با یکم جو میذارم بپزه

اواسط پخت ی سیب زمینی خییییلی ریز خرد میکنم‌ میریزم

یه عصاره مرغ بهش اضافه میکنم

پیاز داغ درست میکنم با زردچوبه و نمک میریزم داخلش

۱ قاشق آرد و ۱ قاشق نشاستع ذرت تو اب سرد حل میکنم و اضافه مینم

عالی میشه طعمش 👌

(    )

بقیه رونمیدونم چطوردرست میکنن ولی خودم عدس وسیب رمینی نگینی وپیازکگینی رومیریزم توزودپزودرشومیبندم .۱ساعت بعدآمادس .نمک وفلفل وزیره ودارچین فراوون هم میریزم خیلی خوشمزه میشه

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

پیاز داغ زیاد درست کن و با زردچوبه تفت بده .. نیمی از پیاز داغ هارو به همراه عدس از قبل خیس خورده و نمک و کمی گلپر بزار حسابی بپزه و کم آب بشه .. بعد باقی پیاز داغ رو اضافه کن بزار مجدددکمی جا بیوفته .. موقع سرو کمی کره توی ظرف بریز روی کره هم پونه ی خشک و بعد میل کنید عالییییی میشه،😋

باگوشت تا حالا درست نکردین؟

میتونی اونموقع ک پیاز داغ میزنی یکم سینه مرغ یا چرخ کرده باهاش سرخ کنی

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
بقیه رونمیدونم چطوردرست میکنن ولی خودم عدس وسیب رمینی نگینی وپیازکگینی رومیریزم توزودپزودرشومیبندم . ...

میگم چرا زودپز

عدس ۲۰ دقیقه له میشه ک

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
بقیه رونمیدونم چطوردرست میکنن ولی خودم عدس وسیب رمینی نگینی وپیازکگینی رومیریزم توزودپزودرشومیبندم . ...

من الان یه تیکه گوشت با عدس و جو و سیب زمینی و یک قاشق رب و زردچوبه دارچین و زیره گذاشتم بپزه صبح بهش پیاز و زردچوبه سرخ شده بزنم

میگم چرا زودپز عدس ۲۰ دقیقه له میشه ک

خب میخوام له بشه که عین بیرونیابشه😅

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
من الان یه تیکه گوشت با عدس و جو و سیب زمینی و یک قاشق رب و زردچوبه دارچین و زیره گذاشتم بپزه صبح به ...

من اینطوری نمیدونم خوب میشه یانه ولی اگه امشب آماده میشه که امشب بزن 

رب روبابدوقتی عدس وسیب زمینی پخت بزنز .دارچین وپودرزیره هم همینطور