2821
2789

من اول عدس رو شب میزارم خیس بخوره صبح یه پیاز متوسط خلال میکنم سبک که شد زردچوبه و نمک (باعث ترد شدن پیاز میشه )میزنم خوب که سرخ شدیه نصف ق غذاخوری رب میریزم تف میدم بعد عدس رو میریزم باز تف میدم فلفل میزنم بعد آب میریزم اواخر کار سیب زمینی اندازه جبه قند میکنم توش میریزم . خیلی خوشمزه میشه 

زیرشو خاموش میکنم بعد برای شام دوباره فقط گرم میکنم .

اینکه عدس رو صبح بزاری و بعد چندساعت زیرش خاموش شه بنظرم تو بهتر جا افتادنش تاثیر داره من قبلا امتحان کردم هم با روش معمولی هم این روش اینروش از صبح پختنه بهتره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجوری ک وا میره خواهر جان

نه عزیزم .خوب میشه نه خیلی له میشه نه عدساسالمن .عین بیرونیامیشه

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
نه عزیزم .خوب میشه نه خیلی له میشه نه عدساسالمن .عین بیرونیامیشه

خب واسه ما همون میشه

ولی زودپز برای عدس زیاده اونم یکساعت😁

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤

من خودم اینجوری درست میکنم خوشمزه میشه برای سه نفر یه استکان سر پر عدس ریز و دو قاشق جو پرک و یدونه پیاز کوچولو و سیب زمینی متوسط یدونه. اول پیازو نگینی ریز خرد میکنم بعد با روغن یکم تفت میدم بهش یه  قاشق چایخوری رب میزنم و زردچوبه و فلفل قرمز بعد عدس و جو و سیب زمینی هم درسته ميندازم توش آب میریزم با شعله متوسط یکساعت و نیم بپزه ده دقیقه آخر سیب زمینی از توش در میارم میکوبم میریزم توش که لعاب دار بشه رب هرچی کمتر باشه بهتر میشه فلفل و زردچوبه  هم بیشتر و همیشه هم با عدس ریز درست میکنم درشتا پوستشون میاد رو خوشم نمیاد و موقع خوردن آبلیمو میزنم

آنا.......چیخاتمارام محبتین یادیمنان                                             لای لای سَسون قولاقیمدا ساخلارام......
خب واسه ما همون میشه ولی زودپز برای عدس زیاده اونم یکساعت😁

نمیدونم🤔

من معمولا۷میذارم روشعله خیلی کم تا۸ونیم که همسرم میادآمادس

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤