قطعا روزی خواهم گفت که همه بدونیم بی عیب فقط خداست.
اون که بله الانم همه میدونیم که ما انسان ها خطاکاریم و فقط اون خدای بالاسری.... ولی خب ....من خودم با ذهنیت و نگرش خودم وقتی خوب به مردم و مشکلات پیش روشون نگاه میکنم بعضی اوقات با خودم مبگم چرا آنقد من ناشکرم و چرا بعضی مردم همه مشکلات واسه خودشون. یعنی چرا بعضیا یه کوله باری از مشکلات دارن و بعضی ها کلا همه چی بر وفق مرادشون به نسبت؟ آیا حکمت خداست واقعا،؟؟
کلاس فقط یه اراده قوی و باور درسته سایر موارد مکمل این موضوعه شرط لازم هست ولی کافی نیست
خب اراده قوی که هست. ولی منظورتون از باور درست چیه؟ یعنی از اول باورم بکوبم و از نو بسازم؟ ولی من احساس میکنم احتیاج دارم یه نفر کنارم بهم گوشزد کنه و بهم مدام یادآور بشه . فقط خودم تنها از عهدش برنمیام . یه نفر که بهش ایمان داشته باشم و قبولش داشته باشم. تشویقم کنه و مدام بهم بگه که این مسیر کجاست؟ این هدف به کجا منتهی میشه و ...
حکمت تقدیر اراده امتحان و ابتلاء رفتارخودمون و..... همه چیز هست
درسته. خدا عاقبت هممون بخیر کنه . بعضی اوقات با خودم مبگم شاید خدا اینارو پیش روی من میزاره که ببینم و یکم دیدم عوض بشه و شکرگزارتر بشم. شما خیلی شبیه استاد راهنماها صحبت میکنید . من همش یجور معذب میشم همش فکر میکنم جلسه با استاد راهنما دارم و دارم با ایشون صحبت میکنم 😥😂جوش خیلی سنگینه
انشالله روزی اون شخص با لطف خدا و انتخاب خوبتون میاد و همه چیز میشه خاطره
نه منتظر نیستم حتما یه شخص خاصی بیاد و درست بشه همه چیز . اون شخص خودمم ولی مبگم حضور یه آدم که باعث پیشرفتم باشه نیازه مثل مامانم مامانم همیشه مشوقم بوده و هست