2777
2789
نه خواهش میکنم. شما گل میفرماین. جدی دارم میگم . شما از طرز بیانتون مشخصه که بسیار فهیم و بزرگوارید ...

لطف شماست. 

درک بالای شما بنده رو کاملا آگاه کرد که مطلب رو چطور ادامه بدم

ولی در حد توان و یه یاعلی هستم خدمتتون

آقا هستم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لطف شماست.  درک بالای شما بنده رو کاملا آگاه کرد که مطلب رو چطور ادامه بدم ولی در حد توان و ی ...

سپاسگزارم🙏 محبت میکنید🙏 منم اگه توزمبنه کاری خودم کمکی از دستم بر بیاد در خدمتم🙏 من قبلا کلاس های  mis هم رفتم .( مثبت اندیشی ). ولی اثر نداشته اصلا 

سپاسگزارم🙏 محبت میکنید🙏 منم اگه توزمبنه کاری خودم کمکی از دستم بر بیاد در خدمتم🙏 من قبلا کلاس های ...

کلاس فقط یه اراده قوی و باور درسته 

سایر موارد مکمل این موضوعه

شرط لازم هست ولی کافی نیست

آقا هستم 
قطعا روزی خواهم گفت که همه بدونیم بی عیب فقط خداست. 

اون که بله الانم همه میدونیم که ما انسان ها خطاکاریم و فقط اون خدای  بالاسری.... ولی خب ....من خودم با ذهنیت و نگرش خودم وقتی خوب به مردم و مشکلات پیش روشون نگاه میکنم بعضی اوقات با خودم مبگم چرا آنقد من ناشکرم و چرا بعضی مردم همه مشکلات واسه خودشون. یعنی چرا بعضیا یه کوله باری از مشکلات دارن و بعضی ها کلا همه چی بر وفق مرادشون به نسبت؟ آیا حکمت خداست واقعا،؟؟

کلاس فقط یه اراده قوی و باور درسته  سایر موارد مکمل این موضوعه شرط لازم هست ولی کافی نیست

خب اراده قوی که هست. ولی منظورتون از باور درست چیه؟ یعنی از اول باورم بکوبم و از نو بسازم؟ ولی من احساس میکنم احتیاج دارم یه نفر کنارم بهم گوشزد کنه و بهم مدام یادآور بشه . فقط خودم تنها از عهدش برنمیام . یه نفر که بهش ایمان داشته باشم و قبولش داشته باشم. تشویقم کنه و مدام بهم بگه که این مسیر کجاست؟ این هدف به کجا منتهی میشه و ...

خب اراده قوی که هست. ولی منظورتون از باور درست چیه؟ یعنی از اول باورم بکوبم و از نو بسازم؟ ولی من اح ...

کوبیدن باور نه

رفع معایب اون باور

چون اعتقاد دارم باورهاتون زیباست ولی باید ساماندهی بشه و نظم بهش بدید 

آقا هستم 
حکمت  تقدیر اراده  امتحان و ابتلاء رفتارخودمون  و..... همه چیز هست

درسته. خدا عاقبت هممون بخیر کنه . بعضی اوقات با خودم مبگم شاید خدا اینارو پیش روی من میزاره که ببینم و یکم دیدم عوض بشه و شکرگزارتر بشم. شما خیلی شبیه استاد راهنماها صحبت میکنید . من همش یجور معذب میشم همش فکر میکنم جلسه با استاد راهنما دارم و دارم با ایشون صحبت میکنم 😥😂جوش خیلی سنگینه

خب اراده قوی که هست. ولی منظورتون از باور درست چیه؟ یعنی از اول باورم بکوبم و از نو بسازم؟ ولی من اح ...

انشالله روزی اون شخص با لطف خدا و انتخاب خوبتون میاد و همه چیز میشه خاطره 

آقا هستم 
کوبیدن باور نه رفع معایب اون باور چون اعتقاد دارم باورهاتون زیباست ولی باید ساماندهی بشه و نظم بهش ...

همون سامان دهی سخت و زمان بر درسته؟ لازمه سامان دهی باور چی هست؟

انشالله روزی اون شخص با لطف خدا و انتخاب خوبتون میاد و همه چیز میشه خاطره 

نه منتظر نیستم حتما یه شخص خاصی بیاد و درست بشه همه چیز . اون شخص خودمم ولی مبگم حضور یه آدم که باعث پیشرفتم باشه نیازه مثل مامانم مامانم همیشه مشوقم بوده و هست