2777
2789
نه اصلا اینطور نیست چون مسیر اقتصاد و تورم قرار نیست با برنامه شما پیش بره. شما خودتون رو موازی با ا ...

چشم حتما ، خیلی اوقات کتاب میخونم که این طرز تفکرم تغییر کنه . گاهی مثمره ثمر هست ولی بازم یادم میره 😁 مدام باید به خودم یادآوری کنم . البته من خیلی سخت کوش هستم خیلی زیاد. گاهی شده که حتی ۱۰ ساعت مدام سرکار باشم ولی خسته نمیشم. انرژیم خیلی زیاده . واسه همین احساس میکنم باید همین جوری زود زود پله ترقی رو طی کنم،😁

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چشم حتما ، خیلی اوقات کتاب میخونم که این طرز تفکرم تغییر کنه . گاهی مثمره ثمر هست ولی بازم یادم میره ...

خیلی خوبه این پشتکار ولی کاری نکنید روزی این چیزا رو به دست بیارید ولی حوصله زندگی کردن نمونده باشه واستون 

از بطن این زندگی لذت ببرید ولو شده مثلا با یه پراید

آقا هستم 
نه اصلا اینطور نیست چون مسیر اقتصاد و تورم قرار نیست با برنامه شما پیش بره. شما خودتون رو موازی با ا ...

شما خیلی ماشالله فن بیان خوبی دارین؟ فکر میکنم یا استاد دانشگاه یا ...شغلتون یه چیزی تو همین مایه ها هست.صحبتاتون خیلی به آدم آرامش میده و امید بخش . مثلا یه مساله دیگه که دارم بحث ارشدم هست الان ۵ سال طول کشیده همین مساله ارشد همه زندگی منو تحت شعاع قرار داده.باورتون نمیشه از درس دانشگاه کلا زده شدم.اصلا اسم مقاله میاد هرچی انرژی منفی میاد سراغ من. فکر میکنم که عمرم بخاطر ارشد تلف شده. 

خیلی خوبه این پشتکار ولی کاری نکنید روزی این چیزا رو به دست بیارید ولی حوصله زندگی کردن نمونده باشه ...

با پراید نمیتونم لذت ببرم😂مساله همین جاست. یه موقع آنقد وام داشتم که حتی نفس نمیتونستم بکشم . دیگه دیدم خیلی داره بهم فشار میاد وام زیاد رو کنسل کردم گفتم یکمم حواسم به خودم باشه.  این همه تند رفتن عواقب خوشی نداره. اتفاقا وقتی ساعت کاری طولانی سرکار میرم بعد یه مدت زده میشم از کار کلا. یعنی دلم میخواد کلا تو خونه باشم . ولی قبول دارین تو خونه بودن آدم اذیت میکنه؟ حس مفید نبودن به آدم دست میده، البته من تو خونه هم کلی کارگاه های مرتبط با رشته تحصیلیم شرکت میکنم . کلی خودمو اپدیت میکنم . پیاده روی میرم و...

شما خیلی ماشالله فن بیان خوبی دارین؟ فکر میکنم یا استاد دانشگاه یا ...شغلتون یه چیزی تو همین مایه ها ...

لطف دارید. انشالله لایق این محبت باشم. 

این مشکل همون نمونه بارز مثال بنده ست که روزی به خواستمون می‌رسیم ولی خیلی چیزای دیگه رو از دست میدیم مثل روحیه، امید.

آقا هستم 
لطف دارید. انشالله لایق این محبت باشم.  این مشکل همون نمونه بارز مثال بنده ست که روزی به خواست ...

شما بزرگوارین، حتما همین طوره. ببخشید میتونم بپرسم شما الان تا این سن آیا همچین حسی داشتین؟؟؟ یا اینکه آیا از تمام ابعاد زندگیتون  راضی بودین؟ چیزی نبوده که بخاطر خودتون سرزنش کنید ؟

پس فکر کنم حسابی یه خونه تکونی با مدیریت و نظم درونی احتیاج دارید 

یعنی آنقد اوضاع روحیم خرابه 😂؟ حالا شما میتونید  درین زمینه منو راهنمایی کنید که به راه راست هدایت بشم😥ولی جدا از شوخی این یه مساله بزرگه که هیچوقت حل نشده برای من. واقعا نمیدونم باید چیکار کنم؟اگه کمکم کنید ممنون میشم

شما بزرگوارین، حتما همین طوره. ببخشید میتونم بپرسم شما الان تا این سن آیا همچین حسی داشتین؟؟؟ یا این ...

دروغه اگه بگم نبوده

همچنین حسی هم قابل کتمان نیست

احساس رضایت هم همیشه حاصل نمیشه

آقا هستم 
خدانکنه.  فحوای کلامم چیز دیگه بود. شاید بد بیان کردم. ببخشید

نه خواهش میکنم. شما گل میفرماین. جدی دارم میگم . شما از طرز بیانتون مشخصه که بسیار فهیم و بزرگوارید . منم دوست دارم که از شما بتونم یاد بگیرم و اون خلا های شخصیتیم رو تصحیح کنم. بلاخره ادمیزاد خطا میکنه اشتباه میکنه . کامل نیست که. منم یه آدم انتقاد پذیری هستم. دوست دارم بتونم خودمو اصلاح کنم و به ایده آل هام نزدیک تر بشم. ببخشید نیاز نداره که