ماهک۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/01/03 تعداد پست: 18590 عنوان لعنت به 860 بازدید | 31 پست پریودی هروقت پریود میشم مرگمو میبینم هرماه هرماه ارزوی مرگ میکنم کاش دیگ پریود نشدم درد جسمیش از ی طرف درد روحیش ی طرف کاش بمیرم همش میگم کاش پریود نمیشدم خدا گله دارم ازت شدیدا کسی مثل خودم ندیدم اخه چرااااا من بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی. 1400/11/20 | 15:50 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 98938 منم بدم میاد وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
پری_پارلا عضویت: 1400/04/04 تعداد پست: 1605 من هر ۱۰ ماه یه برا پریود میشم😐خودم نگرانم میگم نکنه کیست باشه..خداروشکر کن سالمی
تیله_برفی عضویت: 1399/11/30 تعداد پست: 16647 وای چرا؟! پریودی ینی سالمی ینی یه هفته استراحت می کنی نگو🥺🥺
ماهک۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/01/03 تعداد پست: 18590 مجردی؟ ن نیستم بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
رودین عضویت: 1396/09/25 تعداد پست: 22725 درد روحی؟؟؟؟؟پریودی اصلا درد روحی نیست. وقتی پریود میشی یعنی جوانی و سالم. و این برای روح خیلی خوبه. حالا درد جسمی یه چیزی. اما درد روحی یعنی چی؟
ماهک۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/01/03 تعداد پست: 18590 من هر ۱۰ ماه یه برا پریود میشم😐خودم نگرانم میگم نکنه کیست باشه..خداروشکر کن سالمی مال منم منظم نیست اما ن ب شدت شما ولی مرگ رو میبینم اگ بدونی چ دردیو میکشم بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
malake_yazdahom عضویت: 1397/10/03 تعداد پست: 23847 برو خدا رو شکر کن سالمی هر وقت پریود میشم سه واحد خون ازم میره
ماهک۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/01/03 تعداد پست: 18590 وای چرا؟! پریودی ینی سالمی ینی یه هفته استراحت می کنی نگو🥺🥺 نخواستمنمی ارزه بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
ماهک۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/01/03 تعداد پست: 18590 درد روحی؟؟؟؟؟ پریودی اصلا درد روحی نیست. وقتی پریود میشی یعنی جوانی و سالم. و این برای روح خیلی خوب ... با این حجم از درد و عصبانیت همه رو ناراحت میکنم مدام کارم میشه گریه و فحش ب زمین و زمان بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
فاریاسلطان عضویت: 1399/03/21 تعداد پست: 8674 ن نیستم منم همین طوری رودم بعد زایمانم خیلی بهتر شدم مجریم خیلی بد بود پریودم جواب ابلهان خاموشیست
رودین عضویت: 1396/09/25 تعداد پست: 22725 با این حجم از درد و عصبانیت همه رو ناراحت میکنم مدام کارم میشه گریه و فحش ب زمین و زمان یه استامینوفن بخور. به این فکر کن که چند سال دیگه پیر میشی و پریود نمیشی. خودبخود دردت کمتر میشه
ماهک۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/01/03 تعداد پست: 18590 منم همین طوری رودم بعد زایمانم خیلی بهتر شدم مجریم خیلی بد بود پریودم خوش ب سعادتت برام دعا کن لطفا بعضی وقتا ب حدی دردش شدیده ک دلم میخواد خودمو راحت کنم بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
تیله_برفی عضویت: 1399/11/30 تعداد پست: 16647 خوش ب سعادتت برام دعا کن لطفا بعضی وقتا ب حدی دردش شدیده ک دلم میخواد خودمو راحت کنم ژلوفن بخور بدون دارو سخته