ماهک۷۵ مدیر عضویت: 1400/01/03 تعداد پست: 18590 عنوان لعنت به | مشاهده متن کامل بحث + 860 بازدید | 31 پست پریودی هروقت پریود میشم مرگمو میبینم هرماه هرماه ارزوی مرگ میکنم کاش دیگ پریود نشدم درد جسمیش از ی طرف درد روحیش ی طرف کاش بمیرم همش میگم کاش پریود نمیشدم خدا گله دارم ازت شدیدا کسی مثل خودم ندیدم اخه چرااااا من بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی. 1400/11/20 | 15:50 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بانو_آرزو_جون عضویت: 1400/08/25 تعداد پست: 1898 خواهر من استامینوفن چیه ژلوفن رو من جواب نمیده مرتب میرم زیر سرم هرماه وقتی پریود میشم از در ... ماااااهک چقد تو مثل منی😰😰😰😱😱😱بخدا ک منم همینم...دررررررررررد میکشما💔 مهربون و رسمی💅
ماهک۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/01/03 تعداد پست: 18590 ماااااهک چقد تو مثل منی😰😰😰😱😱😱 بخدا ک منم همینم...دررررررررررد میکشما💔 هووف نگم براتهرماه غم دارم بابت این موضوع بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.