2789
عنوان

لعنت به

| مشاهده متن کامل بحث + 860 بازدید | 31 پست
یه استامینوفن بخور. به این فکر کن که چند سال دیگه پیر میشی و پریود نمیشی. خودبخود دردت کمتر میشه

خواهر من استامینوفن چیه

ژلوفن رو من جواب نمیده مرتب میرم زیر سرم 

هرماه وقتی پریود میشم از درد شدید گلاب ب روت اسهال و استفراغ میشم تا حد بیهوشی

تب و لرزم میگیرم 

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
ژلوفن بخور بدون دارو سخته

میخوردم 

ی مدتی میشه اثرشو از دست داده میرم زیر سرم 

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوش ب سعادتت برام دعا کن لطفا  بعضی وقتا ب حدی دردش شدیده ک دلم میخواد خودمو راحت کنم

درد خیلی زیاد و طولانی فکر نکنم طبیعی باشه حتما یه چک کن ببین کیستی آندومتریوزی چیزی نداشته باشی

غیر از اونم یه بار از داروخانه کپسول گل مغربی بگیر امتحان کن برای مشکلات پریود رو بعضیا واقعا موثره

من خودم یه زمانی یه مولتی ویتامینی می خوردم توش گل مغربی هم بود حتی دردهای دوره تخمک گذاری رو هم از بین برده بود 

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

حتما گرمی زیاد میخوری منم بخاطر همین دردم شدیده جوش میزنم ینی درد کمر هیچ درد استخون پام فقط! و غصه ...

هرکاری فکرشو بکنی خوبه انجام میدم اما همه چیز روی من بی اثره

انشالا ب حاجتت میرسی گلم

لطفا برای منم دعا کن خیلی خستم 

خواهر من استامینوفن چیه ژلوفن رو من جواب نمیده مرتب میرم زیر سرم  هرماه وقتی پریود میشم از در ...

هر چند ساعت یه بار شیاف دیکلوفناک بذاری هم کارساز نیست؟ 

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

من از تو بدترممم کامل درک میکنمم بعد یه ماه پریود شدم دارم میمیرم از درد روحی و جسمی و البته درک نکردن شوهر😑

!Lets be clear i trust no one  !                                   بذار رو راست باشم؛ من به کسی اعتماد ندارم!🖤                  همیشه عشق باشد،همیشه برکت💙                          https://harfeto.timefriend.net/16545522888122
درد خیلی زیاد و طولانی فکر نکنم طبیعی باشه حتما یه چک کن ببین کیستی آندومتریوزی چیزی نداشته باشی غی ...

چکاپ شدم سونو دادم ازمایش و...گفتن مشکلی نیست از استرسه اما خب چن استرسی!!!!من همیشه همینم 

ممنونم از راهنماییت عزیزم کپسول رو حتما تهیه میکنم شاید این یکی جواب بده

چرا شیاف خوبه  اصلا ب فکر نرسیده بود الهی دورت بگردم ازت ممنونم درد کلا ذهنمو نابود کرده

تنها دردسرش گلاب ب روت اسهالمه ک مرتب باید برم دستشویی

من از تو بدترممم کامل درک میکنمم بعد یه ماه پریود شدم دارم میمیرم از درد روحی و جسمی و البته درک نکر ...

مورد اخری رو خداروشکر درک میکنه وگرنه دیگ حتما تا الان ی بلایی سر خودم اورده بودم اون بیچاره هم مریضه اومیکرون گرفتیم جفتمون خوابه دلمم نمیاد بلند گریه کنم بیدار شه اومدم تو اشپزخونه ب خودم میپیچم

چرا شیاف خوبه  اصلا ب فکر نرسیده بود الهی دورت بگردم ازت ممنونم درد کلا ذهنمو نابود کرده

برو شیاف بذار انشاءالله آروم شی

منم دردم شدید میشه شیاف میذارم هرچند ساعت یه بارم می تونی بذاری  

اون کپسول رو هم حتما بگیر. ماه های بعد، از روزهای  قبل پریودت مصرف کن انشاءالله برات جواب بده من اونموقع که اون کپسول رو خوردم نمی دونستم این کارکرد گل مغربیه بعدا متوجه شدم حتی کپسول روغن گل مغربی هم در داروخانه می فروشن و برای مشکلات قاعدگیه 

مورد اخری رو خداروشکر درک میکنه وگرنه دیگ حتما تا الان ی بلایی سر خودم اورده بودم اون بیچاره هم مریض ...

خدا بد نده ایشالله زودتر حالتون خوب شه 

دقیقا خودمم تو همین وضعیتم نشستم تو اتاق از زور درد کلافه شدم 

!Lets be clear i trust no one  !                                   بذار رو راست باشم؛ من به کسی اعتماد ندارم!🖤                  همیشه عشق باشد،همیشه برکت💙                          https://harfeto.timefriend.net/16545522888122
برو شیاف بذار انشاءالله آروم شی منم دردم شدید میشه شیاف میذارم هرچند ساعت یه بارم می تونی بذاری &nb ...

رفتم گذاشتم

خیلی خیلی ازت ممنونم 

حتما کپسول رو تهیه میکنم 

خواهری کردی گلم خدا بهت سلامتی بده😘😘😘😘💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜

خدا بد نده ایشالله زودتر حالتون خوب شه  دقیقا خودمم تو همین وضعیتم نشستم تو اتاق از زور درد کل ...

قربونت برم ممنونم

خدا خودش نگاهمون کنه😔

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز