2777
2789
عنوان

۴۰ روز تا عید

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 66 پست
واای منم دقیقا اون تاپیکا شلوغه قاطی میکنم اگر میشه همینجا بهم یاد بده

خب من نمیدونم دقیق وزنم چقدره خونه هم ترازو ندارم اما تقریبی میدونم اونو مینویسم شمام کزن کنین خودتونو اندازه هاتونم بگیرین شیرینی جات کلا حذف نون و برنجم کم دیگ یه جیزی برنجتونو سعی کنید بدون روغن بخورین کالریش خیلی میاد پایین من اول برای خودم برمیدارم بعد روعن میریزم برای همسر و دخترم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باشه منم هستم.از امروز شروع کنیم.من می خوام هر روز تو خونه برقصم😁آخه به خاطر بچه هام پیاده روی و با ...

دقیقا منم هرکار بخام بکنم تو خونس چون بچه کوجیک دارم بیرون ک نمیتونم برم باشگاهم ک اصلا نمیتونم برم رقص خوبه موافقم 

دقیقا منم هرکار بخام بکنم تو خونس چون بچه کوجیک دارم بیرون ک نمیتونم برم باشگاهم ک اصلا نمیتونم برم ...

شما هر روز یه چالش رژیمی بزار همه اجرا کنیم شب بیایم خبر بدیم به هم

مثلا من توی جالشایی ک داشتم یروز روز بدون کربوهیدرات بود یعنی توی ا ن روز کلا نباید نون و برنج میخور ...

میشه بذاری؟ببینم لیست غذاییتو

💜صعود به گروه بنفش💜قد۱۶۵ هدف ۵۵الی۶۰💜وزن اولیه ۸۰😵وزن فعلی ۷۲🤩🤩 تاریخ بنفش شدن ۳/۱۶💜هدف ۶۰💜

شنبه
بدون كربوهيدرات 
انواع نان،ماكاروني،برنج،سيب زميني در اين روز حذف هست )
سعي كنيد پروتئين بيشتري بخوريد
پشنهادهاي غذايي:
تخم مرغ
گوشت
مرغ
ماهي
سويا
جوجه كباب
جيگر
سيرابي
همبرگر
لبنيات(ماست دوغ كره و...)
قارچ
لوبيا 
بادام
تخم كدو
ماست يوناني
ذرت
كلم بروكلي و گل كلم
جو دوسر
تن ماهي
عدس
پسته
ميگو
گردو
فندوق
كره بادوم زميني
سوسيس
سنگدان مرغ
شنيسل
ناگت
كالباس
ابگوشت
كباب تابه اي

شنبه بدون كربوهيدرات  انواع نان،ماكاروني،برنج،سيب زميني در اين روز حذف هست ) سعي كنيد پرو ...

مرسی عزیزم

🌹

💜صعود به گروه بنفش💜قد۱۶۵ هدف ۵۵الی۶۰💜وزن اولیه ۸۰😵وزن فعلی ۷۲🤩🤩 تاریخ بنفش شدن ۳/۱۶💜هدف ۶۰💜
خب من نمیدونم دقیق وزنم چقدره خونه هم ترازو ندارم اما تقریبی میدونم اونو مینویسم شمام کزن کنین خودتو ...

عزیزم من ترازو دارم وزنمو میدونم ها یه چیزی من تولدم دوروز دیگس نمیشه کیک نخورم چکار کنم