2777
2789
عنوان

رانندگی🥺🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 62 پست

اتفاقا باید یاد بگیری با استرس و اضطرابم رانندگی کنی چون موقع ازمون سرهنگ سعی میکنه بهت استرس وارد کنه

گوش کن ب حرفاش اول بعد انجام بده

روشن دستی رو بیار بالا و.... تما مراحلو یاداوری و بگو پشت هم بهت بگه ایست کنی و پارک کنی

من داداشم یادم داد خیلی خوب بود

عضو گروه آبی: وزن شروع:۷۲ 🤐وزن هدف: ۵۲ 🥺 وزن فعلی:۶۲ 🧟 دور کمر ۱۰۰ 😒 تاریخ مجدد شروع ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۱...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واااا گواهینامه هم گرفتی باز با شوهرت میری تمرین؟؟؟ خودت بشین پشت فرمون برو دختر

میترسم خدای نکرده به عابربزنم

لطفا مخالفا ریپلای نکنن این سایت برای عموم نظرها ازاده 

بنظر من ک اصلا اصلا با شوهر تمرین کردن حرام است :/

اخه توقع دارن مثل خودشون رانندگی کنی یجا ک باب میلشون نباشه میگن گوش نمیدی و فلان

شوهر من ک توقع داش مث خودش لایی بکشم

وقتی خونه نبود ماشین و برداشتم رفتم بیرون دیدم اصلا سخت نیس

دیگه هیچوقت هم باهاش رانندگی نکردم 

یا الله یا مُحمَد(ص) یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتُحلکنی
میترسم خدای نکرده به عابربزنم

خب تند نرو نهایتا

تا وقتی بشینی کنار کسی رانندگی یاد نمیگیری

چند سالته؟؟؟

من روزی که گواهینامم اومد مامانم گفت چند بار با بابات برو که خوب یاد بگیری گفتم باش 

ساعت ۸ صبح پاشدم ماشینمو برداشتم رفتم دانشگاه 

بعد از کلاسامم برا خودم میچرخیدم تو اتوبانا

همه جا رو یاد گرفتم و رانندگیمم خوب شد

بنظر من ک اصلا اصلا با شوهر تمرین کردن حرام است :/ اخه توقع دارن مثل خودشون رانندگی کنی یجا ک باب م ...

افرین چ دل و جراتی

عضو گروه آبی: وزن شروع:۷۲ 🤐وزن هدف: ۵۲ 🥺 وزن فعلی:۶۲ 🧟 دور کمر ۱۰۰ 😒 تاریخ مجدد شروع ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۱...
خب تند نرو نهایتا تا وقتی بشینی کنار کسی رانندگی یاد نمیگیری چند سالته؟؟؟ من روزی که گواهینامم او ...

خیلی خوبه 

من سال 94گرفتم هنوزم ترس دارم از پارکینگ ببرم بیرون باید یه نفرم کنارم. باشه

خب تند نرو نهایتا تا وقتی بشینی کنار کسی رانندگی یاد نمیگیری چند سالته؟؟؟ من روزی که گواهینامم او ...

۳۳سالمه آفرین بهت چه دختر شجاعی

لطفا مخالفا ریپلای نکنن این سایت برای عموم نظرها ازاده 
۳۳سالمه آفرین بهت چه دختر شجاعی

منم ۳۶ سالمه گلم

ولی تو سن پایین گواهینامه گرفتم

شاید به خاطر اونه شجاع بودم

حتی ماشین خریدیم مثلا امروز فرداش با اینکه هنوز زیاد قلق ماشین جدید دستم نبود تا شمال با دخترم که ۲ ساله بود رفتم

من سال ۸۳ گواهینامه گرفتم از بچگی عاشق رانندگی بودم الانم تنها تا قله قافم میرم 

چقد عالی

تو همه چی اعتماد بنفسم تو سقفه برا رانندگی هی ترس دارم

ماشینم دارم

منم ۳۶ سالمه گلم ولی تو سن پایین گواهینامه گرفتم شاید به خاطر اونه شجاع بودم حتی ماشین خریدیم مثل ...

زنده باشی منم یه دور 18 سالگی رفتم یه بار سرهنگ ردم کرد زورم داشت ولش کردم تا سالها ک درسم تموم شد گرفتم و این ترس ولم نمیکنه