2777
2789
عنوان

رانندگی🥺🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 62 پست
من سال ۸۳ گواهینامه گرفتم از بچگی عاشق رانندگی بودم الانم تنها تا قله قافم میرم 

ان شاالله با سلامتی خیلی عالیه 

لطفا مخالفا ریپلای نکنن این سایت برای عموم نظرها ازاده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زنده باشی منم یه دور 18 سالگی رفتم یه بار سرهنگ ردم کرد زورم داشت ولش کردم تا سالها ک درسم تموم شد گ ...

من دقیقا تا ۱۸ سالم شد ماه بعدش گواهینامه گرفتم

از بچگی هم توی بازیای کامپیوتری عاشق ماشین و‌موتور بازی بودم🤣

منم ۳۶ سالمه گلم ولی تو سن پایین گواهینامه گرفتم شاید به خاطر اونه شجاع بودم حتی ماشین خریدیم مثل ...

واقعا بهت افتخار میکنم خیلی شجاعی ان شاالله همیشه با سلامتی رانندگی کنی ان شاالله خدا منم کمک کنه خیلی دوست دارم تنها بتونم رانندگی کنم

واقعا بهت افتخار میکنم خیلی شجاعی ان شاالله همیشه با سلامتی رانندگی کنی ان شاالله خدا منم کمک کنه خی ...

تا وقتی بترسی نمیتونی شک نکن

نهایتش اینه تصادف میکنی دیگه مگه غیر اینه

وقتیم با سرعت بالا نری اتفاقی نمیوفته و خسارت جزیی میشه

من حتی یه بار وسط اتوبان ماشینم سر خورد و‌چرخید و گفتم الان ماشین عقبی میزنه بهم

رسما اشهدمو خوندم چشمام بستم🥴😁

چون بارون میومد سرعتمم بالا بود ماشینم سرخورد

بعد دیدم کسی نخورد بهم

فهمیدم ماشین عقبی ترمز زده و یه کوچولو مونده بهم بخوره وایستاده

منم خیلی ریلکس دنده عقب گرفتم برگشتم تو اتوبان راه افتادم اومدم🤣

انگار نه انگار اتفاقی افتاده😁

من دقیقا تا ۱۸ سالم شد ماه بعدش گواهینامه گرفتم از بچگی هم توی بازیای کامپیوتری عاشق ماشین و‌موتور ...

منم از بچگی فقط ادعاشو درمیوردم ک عاشق رانندگیم

اون زمانم بازی هگزن و دووم و جی تی آ میکردم

الانم همچنان اداشو درمیارم😄😀

عضو گروه آبی: وزن شروع:۷۲ 🤐وزن هدف: ۵۲ 🥺 وزن فعلی:۶۲ 🧟 دور کمر ۱۰۰ 😒 تاریخ مجدد شروع ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۱...
تا وقتی بترسی نمیتونی شک نکن نهایتش اینه تصادف میکنی دیگه مگه غیر اینه وقتیم با سرعت بالا نری اتفا ...

چقد قوی من بودم همونجا سکته ناقص زده بودم ماشین پودر شده بود الان گوشه خونه سرم بهم وصل بود

عضو گروه آبی: وزن شروع:۷۲ 🤐وزن هدف: ۵۲ 🥺 وزن فعلی:۶۲ 🧟 دور کمر ۱۰۰ 😒 تاریخ مجدد شروع ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۱...
تا وقتی بترسی نمیتونی شک نکن نهایتش اینه تصادف میکنی دیگه مگه غیر اینه وقتیم با سرعت بالا نری اتفا ...

فیلم ترسناک شد😁

خدارو شکر به خیرگذشته من تا الان بالای ۵۰تا نروندم فکر کنم یه بارم خارج از شهر۶۰ تا رفتم🤣کلا رو۳۰نهایت ۴۰تا تنظیم میکنم مشکلم با کلاجه زودولش میکنم

چقد قوی من بودم همونجا سکته ناقص زده بودم ماشین پودر شده بود الان گوشه خونه سرم بهم وصل بود

دور از جونت

چرا نفوس بد میزنی دختر؟؟؟؟

من به این اعتقاد دارم 

گر نگه دار من انست که من میدانم

شیشه را در بقل سنگ نگه میدارد

اگه عمرم به دنیا باشه خدا منو نگه میداره و اگه نباشه از یه پله میوفتم و‌میمیرم دور از جونم😁

من یادمه رفتم امتحان شهر بدم افسر بهم‌گفت دنده عقب برو وااای اومدم برگردم دستمو بزارم‌پشت صندلیه افس ...

به افسره عملن گفتی بخواااابونم دهنت🤣🤣🤣

دور از جونت چرا نفوس بد میزنی دختر؟؟؟؟ من به این اعتقاد دارم  گر نگه دار من انست که من میدان ...

آفرین چه توکلی داری