2777
2789
عنوان

رانندگی🥺🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 62 پست
فیلم ترسناک شد😁 خدارو شکر به خیرگذشته من تا الان بالای ۵۰تا نروندم فکر کنم یه بارم خارج از شهر۶۰ ت ...

وایییی با ۴۰ میری میترسی از تصادف🤣🤣🤣🤣

قبلا اتوبانا دوربین نداشت من راحت ۱۴۰ میومدم تو بابایی

بعد که دوربین گذاشتن و یه بار جریمه شدم برا سرعتم همش چشمم به سرعتم بود که زیادتر از ۱۲۰ نشه

یه بار به دوستم گفتم باید بزنگم به اداره راهنمایی رانندگی بگم خب دوربین گذاشتید بیشتر باعث تصادف میشید کههه

همش باید چشم ادم رو سرعت باشه زیاد نشه جریمش کنید🤣

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وایییی با ۴۰ میری میترسی از تصادف🤣🤣🤣🤣 قبلا اتوبانا دوربین نداشت من راحت ۱۴۰ میومدم تو بابایی ب ...

واقعا یعنی با۴۰ تا تنها رانندگی کنم خطری نیست میتونم زود عکس العمل نشون بدم ؟جان من جدی بگو 

لطفا مخالفا ریپلای نکنن این سایت برای عموم نظرها ازاده 

راستی اینو بگم بخند فقط

خونه مامانم داخل طرح ترافیکه

من همیشه به شماره ماشین ماسک میزنم از جلودوربین رد میشم

امروز با شوهرم بودم و ماسک زدیم به شماره ماشین

داشتیم میرفتیم یهو از روبرو ماشین راهنمایی رانندگی اومد از دور

دیدم شوهرم از هولش داره میزنه به یه ماشین که گوشه خیابون پارکه

داد زدم نزن بهششش

شوهرم به خودش اومدماشینو جمع کرد

بهش گفتم یعنی خاااااکککک

برا من همچین چیزی پیش میاد زل میزنم تو صورت پلیسه رد میشم اونم اصلا حواسش به شماره ماشین نمیشه

بعد تو خنگول داری میزنی به ماشینی که پارک کنار خیابون پلیسه بیاد هم جریمت کنه که شمارتو پوشوندی هم کلی خسارت ماشینه رو بدیم

صلاحیت رانندگی نداری اصلااا

از بس خنگی خلاف میکنی خودت خودتو لومیدی🤣🤣🤣🤣

راستی اینو بگم بخند فقط خونه مامانم داخل طرح ترافیکه من همیشه به شماره ماشین ماسک میزنم از جلودورب ...

وااای خداااا🤣🤣🤣😂😂من از رانندگی میترسم شماتو چشم افسر نگاه نیکنی خلافت لونره ایول بابا خیلی شجاعید بخدا

اره باباااا ۴۰ تا سرعت نیست کههههه ترمز بزنی ماشین وایمیسته دیگههه از چی میترسی اخه؟؟؟؟

ممنون واقعا روحیه گرفتم انقدر حالم بدبودا خوابم نمیبرد فقط یه سوالم دارم چیکار کنم شجاع بشم میترسم هول میکنم کلا ننیتونم عکس العمل نشون بدم 

وااای خداااا🤣🤣🤣😂😂من از رانندگی میترسم شماتو چشم افسر نگاه نیکنی خلافت لونره ایول بابا خیلی شجاع ...

اره والا با پرروگی تمام زل میزنم بهش

حتی یه بار ماشین پلیس کنارم بود دخترم به پلیسا همیشه سلام میده

به پلیسه گفتم سلااااممم

پلیسه هم بهش گفت سلاااممم عمووویییی🤣🤣

بعد منم ماسک بود رو پلاکم😁😁

ممنون واقعا روحیه گرفتم انقدر حالم بدبودا خوابم نمیبرد فقط یه سوالم دارم چیکار کنم شجاع بشم میترسم ه ...

به خودت باور داشته باششش و اعتماد به نفستو بالا ببر

واقعا رانندگی اسونترین کار دنیاست

اگه خودتو باور داشته باشی میتونی راحت کنترل کنی ماشینو

حتی من بچم دنیا اومد برا حمام بردنش بعد روز دهم نمیزاشتم کسی دیگه ببرتش چون فکر میکردم هیییچ کس مثل خودم نمیتونه محکم نگهش داره و ممکنه بچمو بندازن واس همین خودم فقط میبردمش حمام با وجود مخالفت همه اطرافیان

اره والا با پرروگی تمام زل میزنم بهش حتی یه بار ماشین پلیس کنارم بود دخترم به پلیسا همیشه سلام میده ...

ماسک زدی ماشینت کروناااا نگیررره عموییی آفرررین بهت🤣🤣🤣🤣وای خدااا😅

ببین توی رانندگی فرمون دست شماست هر طرف فرمونو بکردونی ماشین اونوری میره اسون تر از این مگه هست اخ ...

وای چقدر برات راحته بهت غبطه میخورم دختر 

هماهنگی گاز وکلاج برام سخته خیلی