2777
2789
عنوان

رانندگی🥺🥴

448 بازدید | 62 پست

چطور میتونم زودرانندگی یادبگیرم احساس کودن بودن دارم شبابا شوهرم میرم تمرین همش میگه به حرفام گوش نمیدی میخوام گوش بدم تا میام انجام بدم اون موقعیت رد شده امشب دیگه داشت اشکم درمیومدخیلی خراب کردم راه حلی دارید خانم ها

لطفا مخالفا ریپلای نکنن این سایت برای عموم نظرها ازاده 
به حرفش گوش کن

با تچکر

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه اولش همینند...غصه نخور برو زیر نظر مربی

گواهینامه دارم یعنی هنوز نیومده تازه امتحان دادم دوباره با مربی کار کنم بهتره به نظرت؟

من خودم دارم گواهینامه میگیرم دوبار پیش افسر رد شدم بعد قرار شد با شوهرم بریم آموزش با ماشین گرون رفتیم منم از ترس این که موقع دوبل نزنم ماشینو هیچی یاد نگرفتم😂 فوشش دادم گفتم نمیتونستی یه تیبا جور کنی من بتونم دوبل بزنم 😂

من با بابام میشینم  بهشم میگم هیچ حرفی نزن هر گوهی خوردم خودم جم میکنم اونم سکوت میکنه و من ...

الان راه افتادی؟من همش میگم هیچ حرفی نزن فقط بگو من چیکار کنم این اشتباهه؟

گواهینامه دارم یعنی هنوز نیومده تازه امتحان دادم دوباره با مربی کار کنم بهتره به نظرت؟

ن دیگه اگه گواهینامه داری سعی کن تنها پشت ماشین بشینی فقط ساعتای خلوت برو ی خیابون دور بزن بیا.....چندبار بری ترست میریزه

...

تقریبا همه اونجورین فکر کنم😁

منم با شوهرم وقتی تمرین میکردم ازم ناراضی بود و میگفت هیچ وقت قبول نمیشی،ولی برعکس با مربیم خیلی خوب بود رانندگیم و هم ایننامە و هم ازمون شهری هردو اولین بنر قبول شدم

الان راه افتادی؟من همش میگم هیچ حرفی نزن فقط بگو من چیکار کنم این اشتباهه؟

آره

من آموزش با مربی رفتم

الان با بابام میشینم

اون نباید بگه تو چیکار کنی خودت باید بدونی چیکار کنی

اون فقط اگه دید داری اشتباه میکنی یه تذکر بده همین

من و انکارِ شراب ؛ این چه حکایت باشد ؟ غالبا این قدرم عقل و درایت باشد 😊❤🤞