2777
2789
اصن فیلمنامه ندارن بسازن یاد گرفتن ی فیلم و نصفه پیش میبرن بعد میگم فلانی با هم دعواشون شد ادامه نمی ...

کاش اینا هیچکار نمیکردن مینشستن سر جاشون سنگین تر بودن

اعتقاداتت را برای خودت نگهدار و انسانیت را به تمام دنیا نشان بده!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سریال شهرزاد و به خاتون تریجح میدم اون قشنگتره ب نظرم 

بازیگرای اون خب خیلی قوی تر بود

داستانشم قشنگ تر بود

موقعیم ک اومد ی فیلم خیلی خاص بود ک تاحالاذهمچین سریالی نساخته بودن مثلش

طرفدارش نیستم چون ضعف زیاد داره فقط اون حس عشق و شکستش برام جالب بود وگرنه عمیق به کاراکترش فکر کنی ...

کلا به خاطر قیافه جذابش همه دوسش دارن کنار خاتون جذاب تر قیافه اشکان خطیبی با میرسعید مولویان قابل قیاس نیست 

م
آره اشکان خطیبی خیلی جذاب 👍ولی ما کلا عادت داریم شخصیت منفی عشقش و دوست داریم شهرزاد هم همین بود قب ...

من چ کنم هم رضا رو دوس دارم هم شیرزادو چقد انتخاب کردن سخته  

فکر میکنم در نهایت کل زندگی ب عمل دل کندن منتهی میشه، ولی چیزی که بیشتر از همیشه ادم رو اذیت میکنه اینه که هیچ فرصتی پیدا نکنی که بگی خداحافظ .... 
کلا به خاطر قیافه جذابش همه دوسش دارن کنار خاتون جذاب تر قیافه اشکان خطیبی با میرسعید مولویان قابل ق ...

برای رضا فخار جون میداد این بازیگری ک تو شهرزاد عاشق شیرین شدو بیارن

وای فقط اون قسمت از دستشون در رفته سانسور کنن🤣🤣باباهه میگفت در مورد بچه چیزیبهش نمیگی حقشه اونم گف ...

اخ این قسمت منم ترکیدم

خدایا شکرت برای سلامتی و آرامش همیشگی من و همسرم و دخترم...
وای اونم خیلی دوست داشتنی بود پسر فتحی تو فیلم جیران بازم پارتنر پریناز😂😂 ما ظاهر بینیم قیافه برام ...

😂😐ولی من بازم از ملک خوشم نمیاد تو شهرزادم قبادو دوس داشتم از مصطفی زمانی بیژاز بودم

اره ی چی تو مایه های شهرزادع

امیدوارم اخرش شیرزاد مثل قباد نمیره😑

حالا که داری امضامو میخونی یه لبخند بزن و لطفا یه صلوات هم برای معلم شدنم بفرست‌. مرسی😚❤           °°hj°°                                                                   الیزابت_باتوری                                           جیران_آماندی_جیران                                                                            اتتت