2777
2789
عنوان

شیمی درمانی

2887 بازدید | 41 پست

سلام دوستان ببخشید کسی اینجا هست از اطرافیانش یا خودش تجربه شیمی درمانی رو داشته باشه ؟ 

اگه میشه عوارضش رو بگین لطفا 

( البته عمل جراحی انجام شده و خوشبختانه به جاهای دیگه پخش نشده ولی لنفهای اطراف متورم هستن ) 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشاالله که نیازی به شیمی درمانی نباشه،اماخاله من موهاش میریخت وبیحال میشدوتهوع داشت،اب هویج میگفتن بخوره ،تایکی دوروز این حالت تهوع وبیحالی داشت

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

دچار اسهال و خشکی دهن و بی اشتهایی کلا عوارض که زیاد داره...البته یکی از نزدیکانم که شیمی درمانی میشد برعکس بود دچار یبوست میشد تا چند روز اصلا دفع نداشت. انشالله حالشون خوب میشه🙏🙏

تا چند روز اینطوری هست ؟؟ 

چه نسبتی باهات داره؟

صادقانه بگم کسی که کارش کشید به شیمی درمانی دیگه اون ادم سابق نمیشه همین الان مادرم جلوم دراز کشیده داره با درد دستوپنجه نرم میکنه پای چپش بزور کار میکنه برای مادر سینش بود برداشتن سینه رو الان سه ساله 

شیمی درمانی لامصب عوارضش زیاده حالت تهوع مبگیره افسرده و پریشون میشه لاغر میشه بیش از حد بی اشتها میشه از قیافه میفته بخاطر ریزش موها و ابروهاش 

اما کارایی ک باید انجام بدی به هیچ وجه نذار کسی بیاد خونتون حتی خواهرت ک ازدواج کرده چون دستوپات بسته میشه نمیتونی مریض داری کنی

تا میتونی مایعات بده بخوره شیمی خارج شه از بدنش 

تا سه روز گوشت قرمز بهش نده 

بیشتر غذاهاش اب پز بخارپز

بدنشو حتما چرب کن چون خشک و بی اب میشه 

محیطش اروم کن 

زیاد تو حموم نگهش ندار 

دهنش افت میزنه تکه های یخ ژله بهش بده 

حتما حتما از اول راه پودرسنجد با اب بهش بده قرص کلسیم و ویتامین ها چون به مرور ممکنه پوکی بگیره

انشاالله که نیازی به شیمی درمانی نباشه،اماخاله من موهاش میریخت وبیحال میشدوتهوع داشت،اب هویج میگفتن ...

دکترش گفته ریزش مو نداره ولی بقیه علائمو نمیدونم 😭 اخه جای دیگه پخش نشده و عمل هم کرده‌ رودشو

دچار اسهال و خشکی دهن و بی اشتهایی کلا عوارض که زیاد داره...البته یکی از نزدیکانم که شیمی درمانی میش ...

ممنون ، خیلی ناگهانی فهمیدیم و به خاطر یه مشکل دیگه چکاپ کرده بود ولی خداروشکر فهمیدیم چون هیچ علامتی نداشت و اگه دیر میشد دیگه پخش شده بود 🥺

دکترش گفته ریزش مو نداره ولی بقیه علائمو نمیدونم 😭 اخه جای دیگه پخش نشده و عمل هم کرده‌ رودشو

حتمادز داروش کمه،خاله من اوضاعش بدبودو....

اینکه جاهای دیگه درگیرنشده نشانه ی خیلی خوبیع

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
چه نسبتی باهات داره؟ صادقانه بگم کسی که کارش کشید به شیمی درمانی دیگه اون ادم سابق نمیشه همین الان ...

وایییی 😭😭😭😭 ، خودش روحیش خوبه منم خیلب سعی میکنم خودمو مشغول کنم که بهش فکر نکنم زیاد ولی اونی که شما میگین سینشونو برداشتن احتمالا مرحله بالاتری بوده ولی الان پخش نشده و برای درمان تکمیلی هستش که از عود سرطان جلوگیری کنه. و دکترشون گفتن که ریزش مو نداره پس احتمالا دز داروهاش پایین هستش. 

وایییی 😭😭😭😭 ، خودش روحیش خوبه منم خیلب سعی میکنم خودمو مشغول کنم که بهش فکر نکنم زیاد ولی اونی ک ...

شماالان خیلی مهمه رفتارت،اینقدرقوی باش که روحیه ایشون بالابمونه،روحیه خیلی مهمه واسه این بیماری