اره عزیزم من انجام دادم دوره های شیمی درمانیمو پیش خانم دکتر بهاره جعفرنژادی انجام دادم خیلی ...
ممنونم از پاسختون. پدر منم الان یازده جلسه رفته. خداروشکر عوارضش زیاد نبود ریزش مو هم نداشت. باید ۱۲ جلسه بره و بعدم امیدوارم دیگه نیازی نباشه🥺 خداروشکر که حالتون بهتره❤ دوره شیمی درمانی طولانیه و روحیه بالایی هم میخواد. امیدوارم خیلی زود سلامتی کاملتونو به دست بیارین 🤍🤍 البته من پیام شما رو خیلی دیر دیدم مال چندماه پیش بوده پیامتون. فقط ترسم اینه بعد از دوره درمان دوباره برگرده 😭
سلام عزیزم میشه بگین الان حال پدرتون چطوره؟ در طول درمانش دکتر تغذیه هم رفتین؟
سلام ببخشید من دیر جوابتون رو میدم، امیدوارم کسی از اطرافیانتون درگیر این بیماری نباشن 💚
خوشبختاته چون از همون اول زود تشخیص داده شد خیلی درمان سخت نبود و توی تابستون دیگه شیمی درمانی رو متوقف کردن. ولی همچنان ازمایش و چکاپ انجام میشه که دوباره برنگرده. نه دکتر تغذیه نرفت، ولی خب طبیعتا تو این دوران بدن ضعیف میشه ولی بازم بستگی به داروهایی که مصرف میکنن داره، درکل اگه پخش نشده باشه خیلی توی روند شیمی درمانی اذیت کننده نیست و عوارضی مثل ریزش مو، بیحالی و ضعیف شدن و حالت تهوع و ... کمتر حس میشه، البته که درکل درمان طولانیه و دلهره اوره و خب همیشه این ترس وجود داره که یوقت برگرده دوباره... اینکه ادم از همون اولش چکاپ انجام بده از یه سنی به بعد واقعا می ارزه به اینکه یه مدت طولانی رو درگیر این بیماری بشه...
سلام وقتتون بخیرنمیدونم این پیامو میبینین یا نهاول اینکه حال پدرتون چطوره؟و بعد اینکه پدر منم سرطان ...
سلام عزیزم، حالشون خوبه خوشبختانه و بعد یک سال که دوره های شیمی درمانی تموم شد کاملا به زندگی عادی برگشتن و الان هیچ مشکلی ندارن... مهمترین موضوع حفظ روحیست، هم اطرافیان پدرتون هم خود پدرتون باید روحیه و ارامششون رو حفظ کنن، اگه شرایطشون مثل پدر من باشه، شیمی درمانی هردوهفته یه بار بود و یه مقدار ضعیف میشد و سوزن سوزن شدن دست و حالت تهوع از عوارضش بود ولی ریزش مو هم حتی خیلی کم بود، چون در مرحله اولیست، بعد شیمی درمانی ها دیگه درمان انجام میشه ❤️ ایشالا زودتر بهبودی کاملشونو به دست بیارن