2777
2789
عنوان

شیمی درمانی

| مشاهده متن کامل بحث + 2888 بازدید | 41 پست
حتمادز داروش کمه،خاله من اوضاعش بدبودو.... اینکه جاهای دیگه درگیرنشده نشانه ی خیلی خوبیع

بله شانس اوردیم زود فهمیدیم. سرطان روده ظاهرا بی علامته در مراحل اولیه 😭

وایییی 😭😭😭😭 ، خودش روحیش خوبه منم خیلب سعی میکنم خودمو مشغول کنم که بهش فکر نکنم زیاد ولی اونی ک ...

اولش هیچی حس نمیکنه عزیزم به مرور خودش نشون میده 

ولی روحیشو حفظ کنین

بسته به بنیه بدنشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بله شانس اوردیم زود فهمیدیم. سرطان روده ظاهرا بی علامته در مراحل اولیه 😭

بله ،خاله من سرطان رحم وتخمدان داشت،بی علامت بود،زمانی فهمیدکه شکمش اب اورد وتمام بدنش درگیرشد،روحیه ش عالی بود،وقتی روحیه رو ازدست داد ماهم اونو ازدست دادیم🥺

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
دز دارو پایین باشه حالت تهوع هم نداره زیاد ؟ 

ممکنه نداشته باشه یا کم باشه نگران نباش توکل بخدا بکن اصلا جلوی کسی که مبتلا شده نباید غیر عادی باشی یا دائما بهش محبت کنی این بیشتر نگرانش میکنه تا عوارض دارو و شیمی درمانی. اینطوری نگاه کن که یدوره از زندگیشه و میگذره و سلامتیشو بدست میاره.🌹🌹🙏🙏

شماالان خیلی مهمه رفتارت،اینقدرقوی باش که روحیه ایشون بالابمونه،روحیه خیلی مهمه واسه این بیماری

بله ممنون 🥺♥️ تجربه این بیماری رو هیچوقت در نزدیکانم نداشتم برای همین اصلا نمیدونم چی میشه 

بله ممنون 🥺♥️ تجربه این بیماری رو هیچوقت در نزدیکانم نداشتم برای همین اصلا نمیدونم چی میشه 

توکل کن به خداوخیلی عادی باهاش رفتارکنید،خیلی حساس میشن تواین دوره

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

سعی کن یوقت کاری داره واسش انجام بدی مثلا قبل اینکه میخواد بره شیمی درمانی یکم غذا واسش اماده کن ابمیوه طبیعی درست کن سوپ و غذا که بعد شیمی درمانی استفاده کنه یموقع تو تهیه دارو کمکش کن دنبال داروهاش باش اگه میتوتی ولی خیلی عادی نه با ترحمو نگرانی

اولش هیچی حس نمیکنه عزیزم به مرور خودش نشون میده  ولی روحیشو حفظ کنین بسته به بنیه بدنشه

یعنی در مرحله انجامش علائمو نسون نمیده و بعد از اون تازه شروع میشه ؟؟ 😭😭

گاهی اوقات که باید بره بیمارستان اگه همراه نداره همراهیش کن بیرون ببرش تفریح و گردش هر چیزی که هم حال خودتو خوب کنه هم حال بیمارو .اگه در مورد بیماریش حرف زد همراهی کن اگه نه خیلی عادی رفتار کن .در کل اینکه تنها کاری که میتونی بکنی اینه که بیمارتون کمتر اذیت بشه سرطان درد داره هزینه داره ولی نگرانی و ترس که همیشه با بیمار هست بدتر از همه ایناس کمکش کن کمتر اذیت بشه.مهمتر اینکه امیدتونو از دست ندید

خیلی ممنونم از همه که جوابمو دادین . ببخشید همشونو ریپلای نمیکنم ولی خیلی ممنونم و همه توصیه هاتونو میخونم ♥️♥️

امیدوارم کسی هیچوقت این بیماری رو نه خودش نه اطرافیانش تجربه نکنه و همیشه سالم باشن 🤍 

من تاحالا تو این سایت نبودم و اولین بارمه اومدم چون واقعا نیاز داشتم که نظرات بقیه که اطلاع دارنو بخونم . خیلی ممنونم از همگی :(