2777
2789
عنوان

زنداداش

| مشاهده متن کامل بحث + 949 بازدید | 78 پست
نه تاریخ تولد پسرم ۸۳

خوب عزیزم خانم پخته ای هم هستین ولی واقعا دو نفرکه زندگی مشترکشون رو شروع میکنن باید توانایی اداره زندگیشون رو داشته باشن نه اینکه زحمتشون رو دوش یکی دیگه باشه

زنش سلیطس  است داداشم نمیتونه جلوش واسته جلو

داداشت میتونه قشنگم میتونه

فقط مصل دا اش من بی عرضه اس

الان داداشم حالش از زنش بهم میخوره

انگار دو نفر جدا برا خودشون زندگی میکنن وسط یه بچه هم اتفاقی اومده

یه کوجه با مادرش فاصله داره اما خیلی شده بره شبم پیش مادرش بمونه

مادرشم نمیگه جمع کن برو سر زندگیت به شوهرت برس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو داد و بیداد کن نزار مامانت بشوره ببخشا مامانت مگه کلفت دختر بی شعور مردمه کسی که بچه اس بیخود م ...

همین دیگه ما انقدر میگیم به مامانم فایده نداره میگه بچم گناه داره حتی مریض بود داداشم زنش دو هفته نیومد خونه ما براش سوپ و ابمیوه میبردیم

داداشت میتونه قشنگم میتونه فقط مصل دا اش من بی عرضه اس الان داداشم حالش از زنش بهم میخوره انگار د ...

اره واقعا داداشم هم خنگ هم بی عرضه است مادر زنداداشمم خیلی دخالت میکنه تو زندگیشون دخترش یسره خونه مادرشه

بعضی وقتا میگم کاش طلاق بگیرن داداشم زنشو دوست نداره میگه فقط بخاطر مهریه و نفقه نگهش داشتم

همدردیم عزیزم

میفهمم که جقد حرص میخورین

مال ما هم مثل مال شماس

میگم لعنت به روزیکه ما رفتیم دم در خونشون

خدا لعنت کنه هر کی بچه بد تحویل جامعه میده و گند میزنه به زندگی دیگران

مرگشو نمیخوام ولی ایشالله که سرشون به سنگ بخوره ادم شن

به سنگ نمیخوره

مال ما توی این ۶ سال بدتر شد که بهترم نشد

برای بچه و خود تولد میگیره فقط هونواده خودش و دعوت میکنه

اما ما رفتنی در و بازم نمیکنن میگن نبودیم

عزیزم این مشکلاتی که میگی ریشه دارتر از این حرفان که شما با صحبت کردن با مادرتون یا دعوا کردن با داداشتون یا حرص خوردن الکی بتونید حلش کنید. مادرت پسرشو اینجور تربیت کرده، الانم خودش اجازه همچین رفتاری رو داره میده. داداشتم اینجوری بار اومده. زنداداش هم که تکلیفش معلومه.

این جا هیچی سر جای خودش نیست اونوقت توقع اتفاقات نرمال و مسیولانه داری.

شما هم الکی خودتو درگیر نکن اعصابتو هم خرد نکن، تجربه نشون داده این سه نفر دقیقا به این رفتاراشون ادامه میدن مگر اینکه این وسط حداقل یک نفر واقعا بخواد تغییر مثبتی ایجاد بشه.

قدردان روزهای سخت باش! روزهایی که تو را با خود قوی ترت آشنا کرد.  
اره بخدا من تا حالا اینجوریشو ندیده بودم میخوام زنگ بزنم زنداداشم ولی مامانم نمیزاره

احمق 

نه نو این کارو نکن یه بار اومد خونتون بگو از زندگی مشترک آدم نباید فقط روابط زنانشویی انجام بده 

به خدا من درس میخونم کار میکنم هیچ وقت نشده شوهرم یه دونه لباس کثیف داشته باشه یا غذا نداشته باشیم اصلا نمیفهمم معنی این زندگی ها چیه 

تازه از اینایی بودم که تو خونه بابام نمیزاشت من حتی جارو برقی بکشم مامانم بدتر 

عجب صبری دارد این گربهء نفرین شدهء کره زمین💔به امید جهانی بدون جنگ پر از صلح و آرامش 🏳️ (♥️🧿🦋خدایا ممنونتم که همچین معجزه ای👼🏻 🤰🏼برای من رقم زدی،این حس خوب سهم من هم شد 👩🏼‍🍼🦋🧿 ♥️)
عزیزم این مشکلاتی که میگی ریشه دارتر از این حرفان که شما با صحبت کردن با مادرتون یا دعوا کردن با داد ...

اخه داداشای دیگم این طور نیستن این نمیتونه از پس زنش بر بیاد فقط برا ما قلدره