2777
2789
عنوان

زنداداش

| مشاهده متن کامل بحث + 949 بازدید | 78 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب مامانت چرا انجام میده بگه ب من چه اگه هم میخواد زنگ بزه ب گوشی پسرش بزنه با زنش حرف نزنه کلا قیدش ...

چند بار گفته داداشم نیومده ولی زنگ میزد که امروز غذا ندارم و اینا مامانم گفت بیا منم چند باز به زنش گفتم ولی کو گوش شنوا داداشم باید جلو زنش دربیاد که عرضشو نداره

چی بگم مامانم دلسوزه میگه من بهش نرسم زنشم که نیس هیچ جوره ام مسئولیت قبول نمیکنه زنش داداشم متاسفان ...

ببخشیدا مامانت با این دلسوزیش داره گند میزنه زندگی پسرش

چون اگه داداشت الان نتونه زنش رو جمع کنه بعدا درست کردنش دیگه محاله

بزارین بره توی خونه اش داد و بیداد کنه اما دیگه نه غذا بدین نه لباساش و بشورین

چی میشه مادرت  برا داداشت کاری کنه

یعنی این پیرزن بیچاره تا وقتی که زنده هست لباسای پسرش بشوره هروزم غذا درسته کنه ؟؟ بنظرتون این درسته

بسم الله الرحمن الرحیم  آنا عاشقه الحسین❤ و خادمه اهل البیت علیهما السلام 💕 بسم الله الرحمن الرحیم قل هو الله احد الله الصمد لم یلد و لم یولد و لم یکن له کفوا احد  💕🌹از سال 15 سالگی عضو نی نی سایت بودم تازه وارد هم نیستم با شماره دوستم اینبار اومدم😑😑 برای حاجتم صلوات بفرستین😘😘  
عزیزم کاملا درکت میکنم عروس ما هم اینجوری بود تا چندماه مامانم لباساس داداشم و میشست یه روز قشنگ ...

اره منم چند بار به داداشم گفتم گفت به تو ربطی نداره و دعوا راه انداخت چند بارم مامانم گفت بهش نیومد ولی زنگ میزد زنم نیس ‌‌‌‌‌غذا ندارم بخورم مامانم دلش میسوخت میگف بیا اینجا😐 

میفهمم چی میگه دختره تنبل شده چون داداشتون میخواد

تا برادرت نخواد همینه 

مامانتون نباید لباسارو بشوره بزاره تلنبار بشه 

خداجونم من و دست این و اون نسپار خودت مراقبم باش 😘😍
اره منم چند بار به داداشم گفتم گفت به تو ربطی نداره و دعوا راه انداخت چند بارم مامانم گفت بهش نیومد ...

تو داد و بیداد کن نزار مامانت بشوره

ببخشا مامانت مگه کلفت دختر بی شعور مردمه

کسی که بچه اس بیخود میکنه ازدواج میگنه

اگرم بچه نیس وظیفه اش رو انجام بده

اصلا برای چی ازدواج کرده عجبااااا