خیلی بی احترامی میکنه ما همه احترامشو داریم مریض بودن مامانم زنگ زد احوالشونو بپرسه مامانم داشته صحبت میکرده اون گفته خدافظ😑 داداشم لباساش و میاره خونه مامانم که مامانم بشوره یا سرکار که میره مامانم باید غذا درست کنه برا داداشم که ببره چون زنداداشم نیس همش اینور اونوره مامانم پیره وقتی میگه خانمت کاراتو بکنه داداشم ناراحت میشه واقعا حرصم گرفته شما باشین چجوری رفتار میکنین
خب مامانت چرا انجام میده بگه ب من چه اگه هم میخواد زنگ بزه ب گوشی پسرش بزنه با زنش حرف نزنه کلا قیدش ...
چند بار گفته داداشم نیومده ولی زنگ میزد که امروز غذا ندارم و اینا مامانم گفت بیا منم چند باز به زنش گفتم ولی کو گوش شنوا داداشم باید جلو زنش دربیاد که عرضشو نداره
یعنی این پیرزن بیچاره تا وقتی که زنده هست لباسای پسرش بشوره هروزم غذا درسته کنه ؟؟ بنظرتون این درسته
بسم الله الرحمن الرحیم آنا عاشقه الحسین❤ و خادمه اهل البیت علیهما السلام 💕 بسم الله الرحمن الرحیم قل هو الله احد الله الصمد لم یلد و لم یولد و لم یکن له کفوا احد 💕🌹از سال 15 سالگی عضو نی نی سایت بودم تازه وارد هم نیستم با شماره دوستم اینبار اومدم😑😑 برای حاجتم صلوات بفرستین😘😘
عزیزم کاملا درکت میکنم عروس ما هم اینجوری بود تا چندماه مامانم لباساس داداشم و میشست یه روز قشنگ ...
اره منم چند بار به داداشم گفتم گفت به تو ربطی نداره و دعوا راه انداخت چند بارم مامانم گفت بهش نیومد ولی زنگ میزد زنم نیس غذا ندارم بخورم مامانم دلش میسوخت میگف بیا اینجا😐