2777
2789
عنوان

زنداداش

| مشاهده متن کامل بحث + 949 بازدید | 78 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم هدف از ازدواجش چی بوده فقط برا خواب خونس تمام اختیار زندگیش دست مادر پدرشه هنوز 

من سفت و سخت طرفدار حقوق خانوم هام 

ولی خانوم بی مسئولیت بیزارم 

اصلا من نمیفهمم یعنی جی مادرش لباس بشوره اون ول بچرخه یه ذره شرم تو وجودش نیست با این حساب که میگی مامانت پیر هم هست بنده خدا 

عجب صبری دارد این گربهء نفرین شدهء کره زمین💔به امید جهانی بدون جنگ پر از صلح و آرامش 🏳️ (♥️🧿🦋خدایا ممنونتم که همچین معجزه ای👼🏻 🤰🏼برای من رقم زدی،این حس خوب سهم من هم شد 👩🏼‍🍼🦋🧿 ♥️)
من سفت و سخت طرفدار حقوق خانوم هام  ولی خانوم بی مسئولیت بیزارم  اصلا من نمیفهمم یعنی جی ...

اره بخدا من تا حالا اینجوریشو ندیده بودم میخوام زنگ بزنم زنداداشم ولی مامانم نمیزاره

زنش بی عرضه است هنوز معنی زندگی مشترک و نفهمیده

خدا درو تخته رو باهم جور میکنه

زنش درست نمیکنه خودش درست کنه بشوره یعنی چی میاره میده پیرزن بشوره براش 

سلام دوست مجازی من😃 اینجا نه من شمارو میشناسم نه شما منو، اما اونقد بهم نزدیکیم که هر لحظه که اراده کنیم میتونیم باهم حرف بزنیم, درد و دل کنیم, همدیگه رو راهنمایی کنیم. این خیلی خوبه که همو داریم.😍 اما با وجود اینهمه صمیمیت و نزدیکی نه من از، زندگی شما اطلاع دارم نه شما از زندگی من ولی هممون خوب میدونیم که همه دلی به نازکی حباب برای شکستن دارن. چقد قشنگ میشه باهم یکم مهربونتر باشیم بهم توهین نکنیم و اگر از جایی دلمون پر شد اونو سر هم خالی نکنیم. فضا مجازیه اما دلا واقعیه و زود میرنجن، بغض خیلی راحت تو گلو میشینه و چشما مثل بارون بهار میبارن 🥺🥺 بیاین دلیل لبخند هم باشیم ❤ دوستتون دارم دوستای نی نی سایتی من😘😘😘😘😘😘
خدا درو تخته رو باهم جور میکنه زنش درست نمیکنه خودش درست کنه بشوره یعنی چی میاره میده پیرزن بشوره ب ...

خودشم که پرتوقع کاش داماد نمیشد اینجور مامانم راحت تر بود الان باید چند وعده غذا جدا جدا درست کنه

دوست عزیز ما هم شرایطی مشابه شما رو داریم نمیدونم جدیدا بعضیا ازدواج که میکنن فکر میکنن خانواده همسر باید جور همه کاراشون رو بکشن و وظیفشونه و این هم بستگی به خودتون داره و نباید عادتشون بدید چون هر روز بدتر میشن 

دوست عزیز ما هم شرایطی مشابه شما رو داریم نمیدونم جدیدا بعضیا ازدواج که میکنن فکر میکنن خانواده همسر ...

چی بگم مامانم دلسوزه میگه من بهش نرسم زنشم که نیس هیچ جوره ام مسئولیت قبول نمیکنه زنش داداشم متاسفانه یه خنگه که جرئت نداره جلوی زنش واسته

خودشم که پرتوقع کاش داماد نمیشد اینجور مامانم راحت تر بود الان باید چند وعده غذا جدا جدا درست کنه

مامانت بگه نمیتونم و خلاص

سلام دوست مجازی من😃 اینجا نه من شمارو میشناسم نه شما منو، اما اونقد بهم نزدیکیم که هر لحظه که اراده کنیم میتونیم باهم حرف بزنیم, درد و دل کنیم, همدیگه رو راهنمایی کنیم. این خیلی خوبه که همو داریم.😍 اما با وجود اینهمه صمیمیت و نزدیکی نه من از، زندگی شما اطلاع دارم نه شما از زندگی من ولی هممون خوب میدونیم که همه دلی به نازکی حباب برای شکستن دارن. چقد قشنگ میشه باهم یکم مهربونتر باشیم بهم توهین نکنیم و اگر از جایی دلمون پر شد اونو سر هم خالی نکنیم. فضا مجازیه اما دلا واقعیه و زود میرنجن، بغض خیلی راحت تو گلو میشینه و چشما مثل بارون بهار میبارن 🥺🥺 بیاین دلیل لبخند هم باشیم ❤ دوستتون دارم دوستای نی نی سایتی من😘😘😘😘😘😘
واقعا بی مسئولیته زنداداشم و داداشم بی عرضه است

عزیزم کاملا درکت میکنم

عروس ما هم اینجوری بود

تا چندماه مامانم لباساس داداشم و میشست

یه روز قشنگ دعوا انداختم تو خونه. که مگه ازدواج نکرده. مگه ما کلفت مردمیم؟ کار میکنه مال اونه اما شستن لباساش مال ماس‌.

به مامانمم گفتم میگی دیگه حق نداره لباساش و بیاره اینجا

وگرنه دعوا میندازم پیش زنش

میدونی خیلی اعصاب خوردی داره وقتی ببینی شوهره زحمت میکشه اما زنش براش ارزش قائل نیس نه لباساش و میشوره نه غذا درست میکنه

دیگه نیاورد اما زنش هم درست نشد

اینا همش مقصر شوهراشونه که نمیتونن مرد باشن