سلام دوستان من اونماه رابطه بدون جلوگیری داشتم دقیقا فرداش پری اومد پری ک تموم شد بازم رابطه داشتم با جلوگیری طبیعی الان ده یازده روز عقب انداختم توی این ده روزم باز دوسه بار بذون جلوگیری رابطع داشتم ایا ممکنه توی این ده روز باردار شده باشم بیبی زدم ی هالع کم رنگ انداخت معدمم خیلی بهم ریخته سابقه ی معده درد نداشتم درد پری هم دارم یکم اما پری نشدم خییییلیم گیجم و میخابم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدای مهربانم هزاران هزار مرتبه شکر گذارت هستم به خاطر تمام نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
خدای مهربانم هزاران هزار مرتبه شکر گذارت هستم به خاطر تمام نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
انشالله ک هر چی خیره برا جفتمون پیش بیاد من همش میگم اگر بصلاحمه خب شکر
الهی آمین
واسه همه منتظرا😍
بازم اگه میخوای فردا با ادرار اول صبح یه بیبی دیگه بزن، اگر زیر ۵دقیقه هاله انداخت برو آزمایش، اگر نه تا شنبه صبر کن
تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹