2777
2789
عنوان

بیبی چک

110 بازدید | 18 پست

سلام دوستان من اونماه رابطه بدون جلوگیری داشتم دقیقا فرداش پری اومد پری ک تموم شد بازم رابطه داشتم با جلوگیری طبیعی الان ده یازده روز عقب انداختم توی این ده روزم باز دوسه بار بذون جلوگیری رابطع داشتم ایا ممکنه توی این ده روز باردار شده باشم بیبی زدم ی هالع کم رنگ انداخت معدمم خیلی بهم ریخته سابقه ی معده درد نداشتم درد پری هم دارم یکم اما پری نشدم خییییلیم گیجم و میخابم

مبارکه دیگ خودت میگی هاله انداخته

شوهرم زندگیمه❤️دنیامه❤️نفسمه❤️.😍11 سال خون دل خوردم تا شدی مال خودم عزیزترینم😍 🥰                    خدااااا جونم ثانیه به ثانیه مواظب عشقم باش❤️ سپردمش دست خودت. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

برو حالشو ببر مامانی

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
بیشتر ببینید
پس چطور میگن دوران نزدیک پری ممکن نیس باردار شی؟

خدا بخواد میشه 

اون سری عقب انداختی 

شاید تخمک گذاری جابه جا شده 

با این علائمی که شما میگی 

احتمالا بارداری

برا منم دعا کن فردا موعدم هست باردار باشم

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
بیشتر ببینید

عزیزم یه آزمایش بده خیال خودتو راحت کن

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
خدا بخواد میشه  اون سری عقب انداختی  شاید تخمک گذاری جابه جا شده  با این علائمی که ...

انشالله ک هر چی خیره برا جفتمون پیش بیاد من همش میگم اگر بصلاحمه خب شکر

انشالله ک هر چی خیره برا جفتمون پیش بیاد من همش میگم اگر بصلاحمه خب شکر

الهی آمین 

واسه همه منتظرا😍

بیشتر ببینید
والاهمه مبگن زوده تاشنبه هم صبرکن اگ پری نشدی برو ازمایش

میگی ۱۱روز عقب انداختی عزیزم کجاش زوده؟ 

بازم اگه میخوای فردا با ادرار اول صبح یه بیبی دیگه بزن، اگر زیر ۵دقیقه هاله انداخت برو آزمایش، اگر نه تا شنبه صبر کن

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
میگی ۱۱روز عقب انداختی عزیزم کجاش زوده؟  بازم اگه میخوای فردا با ادرار اول صبح یه بیبی دیگه بز ...

اره باید هشتم میشدم 

اره فردا ی بیبی دیگه میزنم میخام پررررنگ بشه بعد برم ازمایش😂

میگی ۱۱روز عقب انداختی عزیزم کجاش زوده؟  بازم اگه میخوای فردا با ادرار اول صبح یه بیبی دیگه بز ...

نمیتونم باور کنم اخع من خیلی ادم ترسویی ام از زایمان میترسم🤣