2777
2789
عنوان

نماز

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 33 پست
اتفاقا بعدش بگو الان دیگه خدا منتظرم شده.چند وقته نتونستم با امان زمان بعد نمازم حرف بزنم حاجتم بخوا ...

راستش من به امام زمان صد در صد اعتقاد دارم و میدونم یه روز کسی میاد که مردمو نجات بده ولی اونقدر اعتقادم مثله شما قوی نیست متاسفانه🥲

اره منم اکثر مواقع نماز صبحو قضاشو میخونم اما بخاطر مدرسه که زودتر پا میشم میتونم یه چند دیقه بذارم ...

چقد خوب. التماس دعا. لذت نماز صبح یچیز دیگست.

همش احساس میکنم اونموقع خدا سرش خلوت تره😄 صدام راحت بهش میرسه

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد،،،،،یک بد نکند تا به خودش، صد نرسد / من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من،،،،،تو نیک نبینی و به من بد نرسد/ خیام

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره باید امتحان کنم خودمم خیلی دوست دارم نماز بخونم ولی یه دوره که شروع میکنم به پریودی که میخوره وق ...

هرموقع پریود شدی برو وضو بگیر تسبیح حضرت فاطمه الزهرا بزن ودعا کن اینطوری بدنت یادش نمی ره

ما چله نماز اول وقت داریم دوست داری همراهیمون کن

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
چقد خوب. التماس دعا. لذت نماز صبح یچیز دیگست. همش احساس میکنم اونموقع خدا سرش خلوت تره😄 صدام راحت ...

چقدر خوشم میاد از کسایی که اعتقادشون قلبیه و دیدگاهشون با همه فرق میکنه🥺😍

هرموقع پریود شدی برو وضو بگیر تسبیح حضرت فاطمه الزهرا بزن ودعا کن اینطوری بدنت یادش نمی ره ما چله ن ...

چقدر جالب😍مرسی ولی فعلا نماز رو شروع کنم ببینم چی میشه ♥️

کاری ندارم قومیت و دین و حجاب و خانواده و.....چیه ؟

نظر شخصیتون درمورد نماز ؟میخونی؟برکاتش رو دیدی یا چی؟

نظرمو بگم؟:سال کنکور تصمیم گرفتم نماز بخونم خدا میدونه چه آرامشی داشتم چقد حالم خوب بود حتی همه ی برنامه هام سرجاش بود چن ماه پشت سرهم میخوندم تااینکه تو همین ماه ها مث همیشع پریود شدم و خب فاصله ۷ روزه بین نمازام افتاد بعد از اون یک روز در میون دلبخواهی نماز میخوندم حاضرم قسم بخورم که انگار از همون روز سردر گم شدم به هیچ کدوم برنامه هام نمیرسیدم حتی نتونستم مث روزای قبل برنامه روزانه رو اجرا کنم وقشنگ متوجه شدم چرا اینجوری برنامه هام جلو نمیره 😐😔

پ.ن:درسته تو کلیپا اینستا میگه هرکسی با ی چیزی اروم میشه یکی اهنگ یکی تفریح یکی خوابیدن ولی باور کنید اینا فقط زود گذرن برای مدت کوتاه روح مارو اروم میکنن چون فطرت ما خداجو هست وقتی به یاد خدا هستیم واقعا که قلبمون اروم میگیره

دلم ی حس خوب میخاهد مثل چهارشنبه ها زنگ آخر..
چقدر خوشم میاد از کسایی که اعتقادشون قلبیه و دیدگاهشون با همه فرق میکنه🥺😍

ولی چه فایده بین اعتقاد و عملم کلی فاصله است....

اما تصمیم گرفتم اگه نماز صبحم قضا شد، صبح هروقت بیدارشدم قضاشو بخونم.

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد،،،،،یک بد نکند تا به خودش، صد نرسد / من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من،،،،،تو نیک نبینی و به من بد نرسد/ خیام
کاری ندارم قومیت و دین و حجاب و خانواده و.....چیه ؟ نظر شخصیتون درمورد نماز ؟میخونی؟برکاتش رو دیدی ...

افرینننن کاملا حرفتو قبول دارم همین چیزا هم یه کوچولو موجب تنبلی ادم میشه البته ۹۹ درصد مشکل خود انسانه ولی یه درصد دیگش اثراتی هستن که بقیه روت میذارن و ارع خودمم موقع هایی که دوباره ترک میکنم اصلا احساس پوچی میکنم ولی وقتی میبینم جواب دعاهای سرنمازمو گرفتم بازم دوست دارم بزم نماز بخونم اصلا تاثیری که عبادت روی زندگیت داره هیچ چیز دیگه ای نداره به نظرم

مثه من😭

حالا که مثل همیم، پس میتونم درکت کنم، همون نماز اول وقت کار سازه. از همین نماز ظهر شروع کن. موقع اذان وضو بگیر، بلافاصله بعدش بخون. یعنی من هرکاری دارم نصفه میذارم اونموقع، یا طوری برنامه میریزم اون چند دقیقه آزاد باشم. حتی یادمه یبار برنج رو کته گذاشته بودم، آبش داشت میجوشید، اول نماز خوندم، انقد ته دلم خوش بودم که گفتم نهایتش خشک میشه یا ته دیگ میندازه دیگه. ولی بعد نماز ظهرم بلافاصله رفتم گذاشتم دم بکشه. حتی بهتر از روزای قبلش شده بود. 

از هر نشونه مثبتی در جهت نماز اول وقتم استفاده میکنم. هم دلم خوش میشه هم انگیزه بیشتر.

جدیدا اینطوری تصمیم گرفتم و خیلیم راضیم.

اصلا باعث میشه زندگیم منظم تر و با برنامه تر باشه.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز