2777
2789

احتمال بارداری که از بعد زایمان هست دکتر به من گفت چون رحم آماده است احتمالش هم زیاده مراقب باش 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه بار دار باشم بدنم خیلی خراب میشه؟

طبیعی بودی؟اگر طبیعی بودی خطرناک نیست فقط باید خیلی به خودت برسی 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
طبیعی بودی؟اگر طبیعی بودی خطرناک نیست فقط باید خیلی به خودت برسی 

اره طبیعی بودم

همسرم میگه بدنت خیلی خراب میشه چون تازه زایمان کردی

ولی فکر کنم بعده زایمان ترمیم کنم درست میشه و ترک های بدنمم لیزر کنم اوکی بشه میشه بنظرت؟

اره طبیعی بودم همسرم میگه بدنت خیلی خراب میشه چون تازه زایمان کردی ولی فکر کنم بعده زایمان ترمیم ک ...

خب اگر باردار بودی بذار بعد اون بکن آره درست میشه 

اره طبیعی بودم همسرم میگه بدنت خیلی خراب میشه چون تازه زایمان کردی ولی فکر کنم بعده زایمان ترمیم ک ...

منظورت ترمیم واژنه؟ خب اونو موقع زایمان انجام میدن

میخام این یکیو سزارین کنم

حالا بذار ببین اصلا بارداری یا نه بعد راجع بهش فکر کن 

میدونم هستم😂😂😂

از همون اول برای اینکه آسیب نبینی و ضعیف نشی برو دکتر تغذیه حتما من اواخر بارداری رفتم ولی خیلی کمکم کرد 

از همون اول برای اینکه آسیب نبینی و ضعیف نشی برو دکتر تغذیه حتما من اواخر بارداری رفتم ولی خیلی کمکم ...

باشه عزیزم حتما میرم 

به دکتر بگم میخام سزارین بشم قبول میکنه؟

چون سر زایمان طبیعی خیلی اریت شدم

باشه عزیزم حتما میرم  به دکتر بگم میخام سزارین بشم قبول میکنه؟ چون سر زایمان طبیعی خیلی اریت ...

من خودم سزارین بودم دکتر خودش ازم پرسید منم انتخاب کردم ولی چه کاریه آخه زایمان دوم طبیعی میگن خیلی راحت تر از اولیه ولی باز خودت میدونی 

2790
2778
2791
2779
2792