دلاراااااااااممممممم مدیر استارتر عضویت: 1400/02/18 تعداد پست: 180 عنوان حملگی 101 بازدید | 17 پست خانوما من سه ماه پیش زایمان کردم یه بار پریود شدم از پریودیه اولم ۴۳روز میگذره احتمال داره باردار باشتم؟ 1400/11/18 | 14:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
2hanim عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 52190 احتمال بارداری که از بعد زایمان هست دکتر به من گفت چون رحم آماده است احتمالش هم زیاده مراقب باش بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
دلاراااااااااممممممم مدیر استارتر عضویت: 1400/02/18 تعداد پست: 180 احتمال بارداری که از بعد زایمان هست دکتر به من گفت چون رحم آماده است احتمالش هم زیاده مراقب باش ... سر گیجه و حالت تهوو هم دارم
2hanim عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 52190 سر گیجه و حالت تهوو هم دارم بی بی چک بزن بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
دلاراااااااااممممممم مدیر استارتر عضویت: 1400/02/18 تعداد پست: 180 بی بی چک بزن اگه بار دار باشم بدنم خیلی خراب میشه؟
2hanim عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 52190 اگه بار دار باشم بدنم خیلی خراب میشه؟ طبیعی بودی؟اگر طبیعی بودی خطرناک نیست فقط باید خیلی به خودت برسی بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
دلاراااااااااممممممم مدیر استارتر عضویت: 1400/02/18 تعداد پست: 180 طبیعی بودی؟اگر طبیعی بودی خطرناک نیست فقط باید خیلی به خودت برسی اره طبیعی بودمهمسرم میگه بدنت خیلی خراب میشه چون تازه زایمان کردیولی فکر کنم بعده زایمان ترمیم کنم درست میشه و ترک های بدنمم لیزر کنم اوکی بشه میشه بنظرت؟
2hanim عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 52190 اره طبیعی بودم همسرم میگه بدنت خیلی خراب میشه چون تازه زایمان کردی ولی فکر کنم بعده زایمان ترمیم ک ... خب اگر باردار بودی بذار بعد اون بکن آره درست میشه بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
2hanim عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 52190 اره طبیعی بودم همسرم میگه بدنت خیلی خراب میشه چون تازه زایمان کردی ولی فکر کنم بعده زایمان ترمیم ک ... منظورت ترمیم واژنه؟ خب اونو موقع زایمان انجام میدن بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
دلاراااااااااممممممم مدیر استارتر عضویت: 1400/02/18 تعداد پست: 180 منظورت ترمیم واژنه؟ خب اونو موقع زایمان انجام میدن میخام این یکیو سزارین کنم
2hanim عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 52190 میخام این یکیو سزارین کنم حالا بذار ببین اصلا بارداری یا نه بعد راجع بهش فکر کن بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
دلاراااااااااممممممم مدیر استارتر عضویت: 1400/02/18 تعداد پست: 180 حالا بذار ببین اصلا بارداری یا نه بعد راجع بهش فکر کن میدونم هستم😂😂😂
2hanim عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 52190 میدونم هستم😂😂😂 از همون اول برای اینکه آسیب نبینی و ضعیف نشی برو دکتر تغذیه حتما من اواخر بارداری رفتم ولی خیلی کمکم کرد بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
دلاراااااااااممممممم مدیر استارتر عضویت: 1400/02/18 تعداد پست: 180 از همون اول برای اینکه آسیب نبینی و ضعیف نشی برو دکتر تغذیه حتما من اواخر بارداری رفتم ولی خیلی کمکم ... باشه عزیزم حتما میرم به دکتر بگم میخام سزارین بشم قبول میکنه؟چون سر زایمان طبیعی خیلی اریت شدم
2hanim عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 52190 باشه عزیزم حتما میرم به دکتر بگم میخام سزارین بشم قبول میکنه؟ چون سر زایمان طبیعی خیلی اریت ... من خودم سزارین بودم دکتر خودش ازم پرسید منم انتخاب کردم ولی چه کاریه آخه زایمان دوم طبیعی میگن خیلی راحت تر از اولیه ولی باز خودت میدونی بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲