2777
2789
عنوان

شوهرم میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 40 پست
ببین من خودم جزو اون دسته از ادماییم که اصلا انتقاد پذیر نیستم یعنی یکی ازم ایراد بگیره سریع واکنش ب ...

من خودم شرمم میشه حتی الان زشت نباشه دوماهه ازم دوره بحث رابطه بود گفتم امیدوارم تا بیای من لاغر شم اینطوری حوشم نمیاد اونم گفت اره منم خیلی دلم میخاد لاغر شی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم چرا هر چیزیو انقد ادامه میدید که بشه بزرگترین مشکل زندگیتون بعد میگید وااای خدا کمکم کن  ...

ی دختر غرغرو دارم ک ولم نمیکنه جالا ک شوهرمم نیس کسی نیس وقتی دخترم خوابید بذارم رودستش برم پیاده زوی حداقل تنها راهم رژیمه

من یبار رژیم گرفتم ول کردم بعد همه بهم میگن چاق شدی حتی همسرم که چیزی نمیگف صداش دراومد رفتم دکتر زیر نظر دکترم و ورزشم میکنم دخترمم همش میگه گامبو ورزش کن😂

فقط حیدر امیرالمومنین است                                           اللهم عجل لولیک الفرج
😐😐😐😐😐😐عزیزم هرکسی با هر اندام و چهره ایی زیباس دیدت عوض کن

اگه چیزی خدا دادی باشه بله زیباست ولی چاقی رو‌خود ما رو بدن خودمون میاریم 

چاقی هزار جور مرض میاره پس فردا سن مون بالا بره هزار جور مرض میاد سراغمون یکم واقع بین باشین