2777
2789
عنوان

شوهرم میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 40 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم 90کیلوام

برنجو حذف کنم یاکلا فقط میوه و سبزیجات بخورم لاغر میشم

باشگاهم نمیتونم برم

لعنت به بی اراده بودن تف به اراده ضعیف😐😔

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤

مصرف برنج و سیب زمینی و اینایی ک نشاسته دارن ب حداقل برسون ولی حذف نکن 

مامان من بخاطر چربی کبد خیلی کم برنج میخوره الان لاغر شده

چطوری دست میذارید روی نقطه ضعف‌های هم؟ من وقتی نقطه ضعف یکیو میدونم همش استرس دارم نکنه تو حرفام ناخوداگاه چیزی بگم اون فک کنه عمدی بوده ناراحت شه...
خب نخووور حق داره والله کی زن چاق دوست داره آخه  اصلا خودت چطور تحمل می‌کنی اضافه وزنو ،کیک ...

شاید بخاطر اینه ک میخورم کیک اینا اما کم کم میخورم این میشه جاقی من خودم از همه بیشتر عذاب میکشم ساعتی نیس بفکرش نباشم

خب نخووور حق داره والله کی زن چاق دوست داره آخه  اصلا خودت چطور تحمل می‌کنی اضافه وزنو ،کیک ...

😐😐😐😐😐😐عزیزم هرکسی با هر اندام و چهره ایی زیباس دیدت عوض کن

ایمان تقوا عمل صالح😔☝🏻

خب چرا نه پفک نه فست فود ؟ همهههه چی بخور کم بخور کالری شماری کن راحت لاغر شی با روزی یساعت ورزش🤗تازه برنج رو اگه کم کنی و شیرینی جات نخوری که راحت راحت لاغر میشی

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

عزیزم کالری شماری کن، ورزش کن، اگر میتونی روزی یکساعت پیاده روی کن، برای سلامتی خودت وزن کم کن

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بارها طعنه زده ها 

ببین من خودم جزو اون دسته از ادماییم که اصلا انتقاد پذیر نیستم یعنی یکی ازم ایراد بگیره سریع واکنش بدی نشون میدم ولی بخاطر سلامتی خودتم که شده وزنتو کم کن

بعدشم زن و شوهر کنار هم دوس دارن ارامش داشته باشن به نظر اونم اهمیت بده مثلا ما خودمون دوست داریم شوهرمون 110 کیلو باشه؟! اگه باشه منم هی بهش میگم رژیم بگیر لاغر کن