2821
2789
عنوان

کات کردن🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 52 پست
ینی چی منظورتو نمیفهمم! مگه نمیگی رلت گیر میده به خاطر پسرا؟ خو بلاک کن که دیگه بت گیر نده نمیتون ...

وای چرا اخه چرا حقو همیشه به سرا میدین مگه بردشه که هر کاری میگه بکنه این انسانه حق خودشو داره کم‌محتاج و حلقه به گوش رلای عزیز و شوهراتون باشین مطیع هیچکس نباشین

🌼⃟▨꯭݊═╝مَِِـَِِـن َِِیَِِـَِِـه َِِدخَِِـَِِـتَِِـَِِـر َِِبَِِـَِِـی َِِاَِِعَِِـَِِـصَِِـَِِـاَِِب َِِمَِِـَِِـهَِِـَِِـربَِِـَِِـوَِِـَِِـنَِِـَِِـم َِِ 🌼⃟▨꯭݊═╝
خببب فالوراممم کممم میشههه بعد من میخام بلاگر شم

خب اعتمادشو جلب کن که فقط اونو میخوای و پسرای دیگه برات بی اهمیتن

از خانوادم متنفرم :)                               🖤Kurdistan 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا بهش بگو بیاد خواستگاریت  ببین چی میگه😂مطمعن باش بهونه میاره

دقیقا🤣🤣میگه عزیزم بعد سربازی

🌼⃟▨꯭݊═╝مَِِـَِِـن َِِیَِِـَِِـه َِِدخَِِـَِِـتَِِـَِِـر َِِبَِِـَِِـی َِِاَِِعَِِـَِِـصَِِـَِِـاَِِب َِِمَِِـَِِـهَِِـَِِـربَِِـَِِـوَِِـَِِـنَِِـَِِـم َِِ 🌼⃟▨꯭݊═╝
سنش خیلی کمه جدا از همه ی اینا میتونی ۱۰ سال منتظرش باشی تا رابطه به ازدواج ختم شه؟

😐نه واقعا دیگه نمیتونم با این اخلاقش کنار بیام ۶ ماه باهاش بودم🥲

هروقت‌منو‌عصبی‌کردی‌منو‌با‌بغل‌اروم‌کن:)🤍🖇
🥲آخه فقط این نیست یک بار خودش با اک فیک اومده بود پی وی بعد من جواب دادم گفتم رل دارم سر همون می‌خو ...

حالا مال من بمن اصلا گیر نمیده ولی خودش یه عالمه از دخترای همکلاسی و دوست و فامیلو فالو داره ...اینطوری بود خوب بود؟😂

یچیزی تو حرفات گفتی که خیلییییی اشتباه بود...گفتی میترسم که کات کنم کس دیگه ای دوسم نداشته باشه

ببین منم یه زمانی تو شرایط تو بودم با کسی دوست بودم که بی نهایت منو دوست داشت همش قربون صدقه میرفت کادوهای عالی میخرید هنوزم که هنوزه بعد پنج شیش سال کسی نتونسته اونجوری از من تعریف کنه و برام کادو بخره اما مشکل اینجا بود که ما از نظر خانوادگی تحصیلی فرهنگی اختلاف شدیدی داشتیم منم وابستش بودم و چشامو رو این مشکلات بسته بودم میگفتم اشکال نداره چون عاشقمه میتونه خوشبختم کنه...تا اینکه خانوادم دستمو گرفتن منو نجات دادن. ببین من توی اون رابطهروز بهروز داشتم افسرده تر میشدم منم مثل تو فکر میکردم هیچکس دیگه دوسم نخواهد داشت. تا اینکه دیگه تصمیم قطعی گرفتم و کات کردم...باورت نمیشه بعد از اون چقد احساس آرامش داشتم و چندین نفر بعد از اون به من پیشنهاد دادن.من چون وابسته اون بودم چشام ابراز علاقه بقیه رو نمیدید وقتی کات کردم فهمیدم چقد خاطرخواه داشتم.

😐نه واقعا دیگه نمیتونم با این اخلاقش کنار بیام ۶ ماه باهاش بودم🥲

کات کن  راجب خودتم گفتی ک زشتی هیچ آدمی زشت نیس مطمئن باش اونی ک از ته قلبش عاشق تو باشه تورو زیباترین فرد روی زمین میبینه 

حالا مال من بمن اصلا گیر نمیده ولی خودش یه عالمه از دخترای همکلاسی و دوست و فامیلو فالو داره ...اینط ...

❤🥺خیلی ممنونم که نظرت رو گفتی

وای چرا اخه چرا حقو همیشه به سرا میدین مگه بردشه که هر کاری میگه بکنه این انسانه حق خودشو داره کم‌مح ...

بد برداشت کردی🙂

درصورتی اینارو بش گفتم که خودش میگه نمیخوام از دستش بدم

وقتی نمیخوای چیزی و کسی رو از دست بدی باید چیزای دیگه رو فدا کنی دیگه درست نیس!

دقیقا🤣🤣میگه عزیزم بعد سربازی

عزیزم پول ندارم....... عزیزم بعد سربازی........ بخدا الان هیچی ندارم نمیتونم......... میترسم به مشکلات مالی بخوریم.......... بزار اول زندگیمو بسازم......... و از این نوع بهونه ها

خب اعتمادشو جلب کن که فقط اونو میخوای و پسرای دیگه برات بی اهمیتن

بابا من ده بار استوری گذاشتم ک کنار هم بودیم تگش هم کردمممم 

بد برداشت کردی🙂 درصورتی اینارو بش گفتم که خودش میگه نمیخوام از دستش بدم وقتی نمیخوای چیزی و کسی ر ...

بابا رل که این حرفارو نداره درسته سن منم کمه ولی تجربم زیاده رل زیاد دومم نمیاره البته بالای ۲۵ اره چون زیر ۲۵ همش هورمونه امروز اینو انتخاب میکنی فردا یکی دیگ توشت میاد و مسما کسی که امروز انتخاب کردی ازدواج کردی تو ۳۰ سالگی میگی چ گوهی خوردم

بابا من ده بار استوری گذاشتم ک کنار هم بودیم تگش هم کردمممم 

بدبینه😬 خو مثلا پسرا ک مزاحمت شدن بش بگو یا شات بگیر بفرست و اینا چمیدونم😂

عزیزم پول ندارم....... عزیزم بعد سربازی........ بخدا الان هیچی ندارم نمیتونم......... میترسم به مشکل ...

دقیقا خودشه🤣🤣🤣

بابا رل که این حرفارو نداره درسته سن منم کمه ولی تجربم زیاده رل زیاد دومم نمیاره البته بالای ۲۵ اره ...

بله کاملا درسته

اما خب باز اسی میگه همینو میخوام دیگ چیکار کنینم😂