2777
2789
عنوان

کات کردن🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 52 پست
ینی اینستا انقد برات مهمه ک گند میزنی ب رابطتتون؟؟خب وقتی میدونی حساسه پسرا رو فالو نکن.. و اینکه ب ...

هق پاک کردم ولی باز میرم سراغش

هروقت‌منو‌عصبی‌کردی‌منو‌با‌بغل‌اروم‌کن:)🤍🖇
[QUOTE=225617447]🥲آخه فقط این نیست یک بار خودش با اک فیک اومده بود پی وی بعد من جواب دادم گفتم رل د ...

اخه خیلی دوسش دارم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام خوبی .نگا کن پسرا همینن غیرت بازی در میارن حالا بگی بیا خاستگاریم خاستگار دارم میگه من شرایطم خوب نیست پام بمون میام یا میگه برو جلوتو نمیگیرم من ارزوم اینه خوشبخت بشی همینن و اینکه تو زشت نیستی فقط ببد نیستی خودتو درس کنی منم ۴ سال میش شرایط تورو داشتم میگفتم‌کسی به اندازه اون دوستم نداره بره تنها میشم کسس پسندم نمیکنه ولی برعکس هر چقدر به خودت اررش یدی خودتو دوس داشته باشه ادمای زیادی رو جذب خودت میکنی 

🌼⃟▨꯭݊═╝مَِِـَِِـن َِِیَِِـَِِـه َِِدخَِِـَِِـتَِِـَِِـر َِِبَِِـَِِـی َِِاَِِعَِِـَِِـصَِِـَِِـاَِِب َِِمَِِـَِِـهَِِـَِِـربَِِـَِِـوَِِـَِِـنَِِـَِِـم َِِ 🌼⃟▨꯭݊═╝
ینی چی تنها میشی؟ پس عشقت چیکاره س این وسط؟ خو همه پسرارو بلاک کن بعدشم بکن پی‌وی اینستاتو که گیر ...

🤦🏻‍♀️خب من هدفم مربوط ب اینستاس

سلام خوبی .نگا کن پسرا همینن غیرت بازی در میارن حالا بگی بیا خاستگاریم خاستگار دارم میگه من شرایطم خ ...

🥺❤ممنونمم

اخه میدونم هیچکس مثل اون نمیتونه دوسم داشته باشه خیلی کارا برام کرد

کسی که دوست داشته باشه با کهرای کوچیک چرت کاری نمیکنه رابطتون بهم بخوره با بخاد کات کنه بره بهتره به خودت بیای کم بازیچه شو 

🌼⃟▨꯭݊═╝مَِِـَِِـن َِِیَِِـَِِـه َِِدخَِِـَِِـتَِِـَِِـر َِِبَِِـَِِـی َِِاَِِعَِِـَِِـصَِِـَِِـاَِِب َِِمَِِـَِِـهَِِـَِِـربَِِـَِِـوَِِـَِِـنَِِـَِِـم َِِ 🌼⃟▨꯭݊═╝
من ۱۷ اونم ۱۷ ب خاطر من صبح ها بیدار میشد میومد فقط ۱ ثانیه منو ببینه همیشه هوامو داشت من بدی ازش ند ...

سنش خیلی کمه جدا از همه ی اینا میتونی ۱۰ سال منتظرش باشی تا رابطه به ازدواج ختم شه؟

ینی چی منظورتو نمیفهمم!

مگه نمیگی رلت گیر میده به خاطر پسرا؟

خو بلاک کن که دیگه بت گیر نده

نمیتونی؟

از خانوادم متنفرم :)                               🖤Kurdistan 
کسی که دوست داشته باشه با کهرای کوچیک چرت کاری نمیکنه رابطتون بهم بخوره با بخاد کات کنه بره بهتره به ...

اون نمیخاد کات کنه من خسته شدم

افرین همینه هدفت خیلی مهمتره خیلی خودت از همه مهم تری به بقیه اهمیت نده ته عشق میمونه برات نه چیزی الان سنت سنه عاشقی نیست تلاش برا هدفه بشین برس بهش بعد عاشق شو هر کاری دوس داشتی بکن 

ینی چی منظورتو نمیفهمم! مگه نمیگی رلت گیر میده به خاطر پسرا؟ خو بلاک کن که دیگه بت گیر نده نمیتون ...

خببب فالوراممم کممم میشههه بعد من میخام بلاگر شم

افرین همینه هدفت خیلی مهمتره خیلی خودت از همه مهم تری به بقیه اهمیت نده ته عشق میمونه برات نه چیزی ا ...

❤👌🏻

2790
2778
2791
2779
2792