2777
2789
عنوان

سگم رو بردم بیرون .... ی لحظه بیاین😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2326 بازدید | 53 پست
آخی عزیزم  اشکال نداره گلم منم اشتباهات زیادی داشتم برای نگهداری از سگم تجربه شده برام

نامرد بودم😔

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

نامرد بودم😔

نه عزیزم این چه حرفیه آدم تو زندگیش اشتباه میکنه فدای سرت تو که نمیدونستی اگر میدونستی و انجام میدادی باید عذاب وجدان میگرفتی چون از عمد بود ولی شما نمیدونستی ناراحت نباش گلم

من و زیر سیگاریم تک و تنها خفه ی دود ...🚬💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم این چه حرفیه آدم تو زندگیش اشتباه میکنه فدای سرت تو که نمیدونستی اگر میدونستی و انجام میداد ...

چرا حرصم گرفت طفلکو شستم بعد نذاشتم پیش بخاری اما شوهرم باسشوار گرمش کرد ولی چ فایده

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

چرا حرصم گرفت طفلکو شستم بعد نذاشتم پیش بخاری اما شوهرم باسواد گرمش کرد ولی چ فایده

عزیزم 

نگران نباش دیگه کاریه که شده مطمئنم اگه میدونستی اجازه نمیدادی این اتفاق بیوفته ولی دیگه این اتفاق افتاده کاریش نمیشه کرد شما هم نگران نباش گلم با ناراحت بودن شما اون خرگوش دیگه زنده نمیشه فداتشم

من و زیر سیگاریم تک و تنها خفه ی دود ...🚬💔

تاپیک آخرم رو بخون

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
بیچاره اون حیوون زبون بسته که حق اش آزادیه ولی متاسفانه یه سری افراد اسیر شون میکنن تو خونه هاشون

چند وقت پیش مستندی علمی اجتماعی بود در مورد سگها،خیلی به طرز وحشتناکی جمعیتشون در ایران زیاد شده،بعضی مناطق زاگرس حتی باعث انقراض بعضی گونه ها شدند،مثل خرگوش،حتی در بعضی مناطق سگهای خانگی که رها شده اند به دلایل مختلف باعث آسیب رسانی های جبران ناپذیری به مردم و به خصوص بچه ها. بعضی گونه های کمیاب حیوانی را در معرض انقراض قرار دادند.حتی گاهی این سگها به شیر و خرس و یوز ایرانی و...هم رحم نمیکنند،و میتونند برای مردم و طبیعت آسیب زا باشند.

حتی با اینکه کمپهایی برای نگهداری از این سگهای خانگی رها شده در طبیعت تهیه شده که خیلی هزینه بر هستند و کلی هزینه برای تغذیه و...خب این همه خرج رو میشد خرج بچه هایی یا کسانی کرد که به هر دلیلی نیازمندند.با یک وعده گوشتی که سگی را سیر میکند،میشود خانواده ای را شاد کرد.با لباسی که برای حیوانی خریده میشود که نیازی به آن ندارد می شود برای کودکی لباس خرید و او را شاد کرد.

حیوانات مثل انسانها آفریده ی خدا هستن و محترمند ولی انسانها اشرف مخلوقاتند ومیتوان خیلی خرجهای غیر ضروری برای حیوانات را هر چه که باشند،خرج بچه ها کرد.

سگ گاهی افراد رو دچار وابستگیهای شدید و کاذب میکنه تا جاییکه گاهی سگ رو بچه اش میدونه و گاه بیش از فرزند به او محبت میکنه و این از نظر روانشناسی هم برای فرد آسیب زاست و گاه به خاطر بعضی رفتارها و تصمیمها باعث ظلم و آسیب به حیوان هم میشود.مثلا حیوانی که متعلق به طبیعت است را در قفسی تنگ قرار میدهند یا حنجره و گوش و بینیش را عمل میکنند و...

و همان حیوان وقتی در طبیعت رها شود گاه خویی وحشی تر از گونه ای که به آن تعلق داشت پیدا میکند و این یعنی ظلم به همه ی انسانها و همه ی حیوانات.

اینها تحقیقات و مستندهای علمی بود که هر کس براش مهمه حتما سرچ کنه.

ممنون از کسانیکه پیامم رو خوندند.

مراقب باشیم که محبت به حیوانات به اندازه باشد،چون گاه آسیبهایی هم برای خود ما،هم همسایه و هم محیط و اجتماع و گاه حتی برای خود حیوان خواهد داشت و نباید به خاطر خودخواهی خودمان باعث ایجاد مشکلاتی شویم.

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 22 دقیقه پیش
2791
2779
2792