2777
2789
عنوان

سگم رو بردم بیرون .... ی لحظه بیاین😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2326 بازدید | 53 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عادت میکنه کم کم دختر منم اولش عادت نداشت ولی الان هر وقت میخوام ببرمش جایی خودش کفشاشو میاره🥺🥺❤

از فردا براس دنبال کفش میگردم امید وارم پیدا بشه 

من و زیر سیگاریم تک و تنها خفه ی دود ...🚬💔
چ حوصله ایی دارین تو این دور و زمونه باباهای ما بهمون نمیگن دخترم حالا یه سگ یه شیشه رفته پاش میبرنش ...

برات متاسفم 

ببخشید یه سوال البته چون برام سوال میپرسم  کفش نمیپوشید پاش خوب خیابون خیلی کثیفه هرچند هم که ...

از فردا تصمیم دارم براش دنیال کفش باشم امید وارم پیدا بشه 

قبل از اینکه بیارمش توی خونه با شامپوی مخصوص میشورم 

چرا عزیزم چی شده 

دیه آخراش موهاش خیلی می‌ریخت شستشو آبم ولرم بود بعد بیچاره سردش شد هوام سرد بود اهمیت ندادم مریض شد مرد

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

دیه آخراش موهاش خیلی می‌ریخت شستشو آبم ولرم بود بعد بیچاره سردش شد هوام سرد بود اهمیت ندادم مریض شد ...

آخی عزیزم 

اشکال نداره گلم منم اشتباهات زیادی داشتم برای نگهداری از سگم تجربه شده برام