2777
2789
عنوان

سگم رو بردم بیرون .... ی لحظه بیاین😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2326 بازدید | 53 پست
خیلی مسخرس اخه

سگت مهم تره آخه🥺

الان دیگه همه برای سگاشون کفش میپوشن

بابا من ۲۲ سالمه 🥲 همش نگین ۴۰ سالته ؟نام کاربریمو عددشو زدم ۶۰ ۱۳ ربطی به سنم نداره آخه 🤦‍♀️😐 این عدد یهو اومد ذهنم گزاشتمش .... دوست عزیزم من ۲۲ سالمه ❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پش سگای تو خیابون چیکار میکنن  ای خدااا 💔  خب درش بیار یا ام ک ببر دام پزشکی 😂

خب عزیزم دکترش برای ۳ ظهر فردا نوبت داد منم میترسم در بیارم اگه بد تر بشه ...😭

من و زیر سیگاریم تک و تنها خفه ی دود ...🚬💔
کفش که هست ولی به خدا اصلا نمیتونه راه بره با کفش انگار دست رو پاش رو میبندن اصلا نمیتونه  دکت ...

عادت میکنه کم کم

دختر منم اولش عادت نداشت ولی الان هر وقت میخوام ببرمش جایی خودش کفشاشو میاره🥺🥺❤

بابا من ۲۲ سالمه 🥲 همش نگین ۴۰ سالته ؟نام کاربریمو عددشو زدم ۶۰ ۱۳ ربطی به سنم نداره آخه 🤦‍♀️😐 این عدد یهو اومد ذهنم گزاشتمش .... دوست عزیزم من ۲۲ سالمه ❤
ای وای مثل دختر من🥺 عزیزم باید کفش براش بپوشی منم هر وقت دخترمو میبرم بیرون براش کفش و لباس میپوش ...

قبلا براش کفش گرفتم نمیتونه راه بره انگار دست و پاش رو میبدن هی میخوره زمین 

الان میفهمم در مورد خرگوش چ ظلمی کردم

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

قبلا براش کفش گرفتم نمیتونه راه بره انگار دست و پاش رو میبدن هی میخوره زمین 

عادت میکنه 

آخی عزیزم..... کاش کفش پاش کرده بودی... اگه خیلی سطحیه که شیشه رو میبینی ضدعفونی کن خودت درش بیار&nb ...

نمیتونه با کفش راه بره خیلی سختشه 

آره سطحیه ولی اصلا دلش رو ندارم میترسم بیشتر اذیت بشه

چ حوصله ایی دارین تو این دور و زمونه باباهای ما بهمون نمیگن دخترم حالا یه سگ یه شیشه رفته پاش میبرنش دکتر بابا درو باز کن بیرونشش کن چه کاریه اخه  

┓•🤍•┗‌که جهان رنج بزرگیست نگارا تو بخند.┓•🌚•┗‌
سگت مهم تره آخه🥺 الان دیگه همه برای سگاشون کفش میپوشن

منم براش قبلا کفش گرفتم ولی نتونست راه بره هی می‌خورد زمین اون موقع بچه بود الان فکر نکنم راحت گیر بیاد خیلی پاش بزرگه 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 25 دقیقه پیش
2791
2779
2792