2777
2789
عنوان

بچه ها چیکار کنم شوهرم اجازه بده

272 بازدید | 21 پست

این هفته پنجشنبه چهلم مادربزرگمه و باید بریم شهر دیگه برای مراسم ها ، خودمم ۲۰ روزه خانوادمو ندیدم میگم برم ببینمشون 

شوهرم میگ الا و بلا ن خودم تنها میرم و میام ! شما نیایین چون بچه سرما میخوره گفتم خب با اتوبوس نریم با ماشین خودت (پراید داریم) میگه اعتباری نیست و اینا 

چیکار کنم من 

خوشکل خانوما میشه یه صلوات مهمونم کنین ،بگین بهم تا منم بفرستم براتون 😚♥️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای رفتن به مراسم مادربزرگت از شوهرت اجازه میخوای؟!

خب من چیکار کنم وقتی نمیزاره میگم تو بمون با بچه من میرم شهر دیگه اخه تو این شهر نیست

نرو عزیزم. الان همه امیکرون گرفتن میری خودت و بچه خدای نکرده مریض میشین...الان شوهرم گرفته تو اتاق ق ...

اره خب اینم هست بازم دلم میخواست مراسمش باشم

خانومای گل خیلیااوایل ازدواج اینجورین که براهمه چیزبایداجازه بگیرن یااخلاق شوهرشون اینجوریه ولی خب همیشگی نیست ب مرور زمان خوب میشه لطفااینقددلسو الان ازشوهرش چرکی نکنین که یه ساعت دیگه بره باشوهرش جنگ به پاکنه واسه ی مراسم.بنظر من اگه تونستی راضیش کن اگه هم نشد زیادسخت نگیر برای سلامتی خودتون میگه

نرو بیماری ها زیاد شده راستم میگه از راه دورم میشه فاتحه فرستاد  نرو خودتو ب خطر ننداز  ...

دقیقا بخوام برای مریضی نگا کنم خب راست میگه از یطرفم سرد شده میگذشاید مریض بشه اما نکه من دلم تنگ شده برای خانوادم برای همونم میگم برم

خانومای گل خیلیااوایل ازدواج اینجورین که براهمه چیزبایداجازه بگیرن یااخلاق شوهرشون اینجوریه ولی خب ه ...

من ۳ ساله عروسی کردیم عزیز میدونم و برای هر چیزی اجازه نمیگرم اما خب این مسعله چون قرار شهر دیگه برم باید بدونه و اینکه بچم یکماهشه خب نمیتونم تنها برم 

بچت خیلی کوچکه بشین تو خونه مراسمو بیخیال وضع خرابه 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب