2777
2789
سلام

ایشالا همکى سال خوبى داشته باشید

فافا جون

جطورى با بجه دارى؟کل دخترت خوبه؟بزرک شده؟

هانیه جون
عزیزم من دعوتت کردم البته من خودمم خیلى وقت نمى کنم سر بزنم اما دوستاى خوبى میان اونجا ....

بلفى جون

من هیجوقت باغ وحش توى ایران نرفتم اما اینجا رفتم بد نبود مى دونى اینجا دو تا بارک ابى بزرک با بازى هاى باحال داره اما جیزى مثل شهر شادى من ندیدم اما مى کن به زودى جایى افتتاح مى شه بنام دبى لاند که از نظر تفریحات و بازى قابل مقایسه با دیزنى لاند باریس هست.دیکه راست و دروغشو نمى دونم!!!!!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام به همه دوستان ساکن دبی .سال نو مبارک.من از مامانهای قدیمی سایت هستم جزو سریهای اولی که این تاپیک را درست کردیم ..
آذر جونم خوبی گل پسرت چطوره؟
مریم گل شما چطوری خیلی خوشحال شدم دیدمت.پسرت را ببوس
دوستان من در حال تغییر منزل هستم یه مقدار وسایل منزل شامل یه میز نهار خوری 8 نفره چهارگوش چوب تیره با صندلیهای با رو کش شیری کاملا سالم. یک sofa bed همرنگ با صندلیهای میز نهار خوری . یک تابلو نقاشی با قاب مرصع چوبی .و یک پرینتر رنگی .و ....... را با قیمت مناسب برای فروش گذاشتم اگر کسی مایل به خرید بود تا چهار شنبه بهم بگید .
دوستان میشه بگین دبی الان هوا چطوره؟ لباس چی بیارم؟ حراجی خوب کجاها هست که هم مناسب باشه هم جنسا خوب باشه؟ لطف میکنیداگه راهنماییم کنین/ هتل خوب نزدیک مراکز خرید وسط شهر کجا هست؟
چشمها را باید شست ، جور دیگر باید دید...
سلام فافا جون

منم دلم برات تنک شده نمى دونم جرا نمى شه مثل قبل باهم صحبت کنیم.امان از دست این بى بى ها!!!!!من که فعلا دارم روى شوق کار مى کنم تا بذارمش مدرسهkg1اخه طفلى کسى نداره باهاش بازى کنه خیلى تنهاست .اکه بشه بمبرز نبوشه که خیلى خوب مى شه.اما هنوز جاى خوبى بیدا نکردم.

تا کوجولو هستن خوبه با بزرک شدنشون مسائلشونم بزرکتر مى شه.

خانم خوشکلتو از طرف من ببوس.

یاسمین جان

هوا که مى شه کفت کرمه اما تو سنترها خیلى خنکه .اکه حدوداى خرداد و تیر میومدى یه فستیوال تابستونه هست که خیلى جاها حراج دارن.اما کلا علاوه بر سنترها که البته جیزهاى مارک دار و با جنس تر و البته کرون ترى دارن,dragon mart بد نیست البته همه جینى هست و بازار توى خیابان هاى سطوه و سبخه هم خیلیها میرن. اکه تاکسى بکى مى بردتون.راستى کارفور هم یه جیزایى داره بعضى وقتا...

دى تو دى و اینجاها هم که نبلیغ مى کنن هم که مى دونى اما خودم تا حالا نرفتم اما شنیدم جیزى ندارن....

هتل ها معمولا خیابان ال مکتوم و مرقبات و رقه به مراکز خرید از جمله سیتى سنتر نزدیک تره

ایشالا بقیه تکمیل مى کنن.

خوش بکذره....
سلام sara59عزیزم من ازت راهنمایی می خوام .ما 2 سال پیش اپارتمان پیش خرید کردیم.در دبی . حلال نه ساخته شده نه پول پس داده میشه. من دارم آخر هفته میام دبی. میشه کمکم کنی چه کار کنم؟