2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حسم که میگه نوچ اما اگه میخوای سربسته تعریف کن چیشده تا بهت مشورت بدم مشورت دادنم بهتر از حسمه

با هم مشکل و دعوا داریم همش اون به جا اینکه اروم کنه حرف بارم میکنه امروزم عصبی بودم به خاطر حرفایی که دیروز همش بارم کرد توی محل کار ازش خداحافظی نکردم و اومدم پیام یا زنگم بهش نزدم

با هم مشکل و دعوا داریم همش اون به جا اینکه اروم کنه حرف بارم میکنه امروزم عصبی بودم به خاطر حرفایی ...

خب اینجوری گه گفتی ناراحت نشی هااا اما تو خیلی براش مهم نیستیا

آدم که کسیو دوست داره و میدونه دلش تنگ ممکنه بشه براش

انگاری جلو اون ادم لال میشه و حتی اگه خیلی عصبی باشه هم به قول تو بارش نمیکنه و تا حد توان جلوی خودشو میگیره

خب تو دعوا حق با تو بود یا اون

کی دعوا رو شروع کرد ؟

خب اینجوری گه گفتی ناراحت نشی هااا اما تو خیلی براش مهم نیستیاآدم که کسیو دوست داره و میدونه دلش تنگ ...

من دعوارو شروع کردم حقیقتا اون تحمل شوخی رو نداره یچیزی گفت گفتم چرت و پرت نگو یهو پرید بهم گفت باهام درست صحبت کن گفتم تو شعور نداری باهات شوخی میکنم بفهمی نزاشت صحبتم تمومبشه گفت نه تو شعور نداری و اینا بعدا رفتم گفتم ازم عذر خواهی کن گفت نمیکنم بعدا دوباره دعوامون شد گفت تو از سر تنهای باهامی وگرنه من خیلی آدم دورمه ولی تورو دوست داشتم و اینا و کلی حرف دیگه

بعدش آخر من عذر خواهی کردم ولی واقعا بارها شده اینجوری دعوا شده و توپیده به من بدجور

من دعوارو شروع کردم حقیقتا اون تحمل شوخی رو نداره یچیزی گفت گفتم چرت و پرت نگو یهو پرید بهم گفت باها ...

مطمئنی با هم تفاهم رفتاری دارید؟

این رابطه بیشت شبیه به لج و دعواست تا حس عاشقانه

اما تو فقط بهت به شوخی گفتی چرت و پرت نگو به نظرت این خیلی کوچک تر از اونی نبود که بخواد سرش دعوا راه بندازه

از آدم که میگه کلی آدم دور و برمه بترسسسس بدم بترس

آدم که دوست داره جز تو کسی رو نمیبینه چه برسه اینکه بهت امتیاز بده و بگه ببین من تو رو انتخاب کردم و منت بزاره

رابطه با احترام پابرجاست

مطمئنی با هم تفاهم رفتاری دارید؟این رابطه بیشت شبیه به لج و دعواست تا حس عاشقانه اما تو فقط بهت به ش ...

والله جدیدا از اکساشم میگه تو دعوا میگه اونا منو خیلی دوست داشتن من دوسشون نداشتم کات کردیم

ولی تورو خیلی دوست داشتم ما به درد هم نمیخوریم برو یکی دیگرو بدبخت کن

واقعا بیشتر از اینکه عاشقش باشم ازش متنفرم فکر نمیکنم با هم تفاهم واقعا داشته باشیم یه دفه خیلی قبل تر تو تاپیکم هست سر مسائل مالی دعوا کرد میتونی بخونی

واقعا بهش زنگ نزدم دیگه بعدش خودش زنگ زد ولی ایندفه نمیدونم زنگ بزنه یا نه واقعنم نمیخام واسم مهم باشه