2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام سما جان (صنم) یعنی شما تا به حال 4 بار سونو کردین ولی نمیدنم چند هفته ؟ من که 17 هفته 2 بار کرده خانم دکتر رئوفی من هم حوصله عوض کردن دکتر ندارم تا به حال هم جز پیش خانم دکتر رئوفی پیش کسی نرفتم بعد یک سوال دیگه هم داشتم خانم دکتر میگفت بیمارستان همه اتاق خصوصی بیمارستان خوب )intertionalP) بهتر ار بیمارستان ایرانی ؟ من که شنیدم بیمارستان ایرانی درجه 3 ولی بیمارستان خانم دکتر نمیدونم چطور؟ بعد nt شد 1500 تا خیلی گرون بود من یک ذره شک کردم چی کار کنم بعد اینجا تنها نمیدونم چی کار کنم همه خودم فکر میکنکم بعد پشیمون شدم چرا نرفتم بعد جنس baby شما مشخص شد ؟ مال من که تو 14 هفته خانم دکتر نتونست تشخیص بده!
salam,mrc ke javab mano dadin,faghat az gheimat sezarian to international modern hospital khbar darid,va chand rooz bad az amal negah het midaran,choon deleivery date man 3 m digast,va doctor khodam to medcare in Jumairah sezaian injam mmideh ke 4 days bad amal negahet midaran va ba vacsan baby 20000 dh mishe bedoon insurance,mamnoon misham be man javab bedin mrc
سلام به همه دوستان جدید وقدیم

امیدوارم همتون خوب وخوش باشید.

من قبلا زیاد میومدم اینجا اما یه مدت بدلایلى انترنت نداشتیم نشد سر بزنم.

مامان شادى جون متاسفم که بست زایمانت را دیر دیدم ایشالا که همه جى به خیرو خوشى انجام شده و حالا بسر نازت بزرک شده و با شادى نازى هم بازى شده کم کم.....اکه مى تونى بیا یه خبرى از خودت بهم بده من منتظرم راستى منم دومى رو حامله هستما اما هنوز نمى دونم جیه حالا نوبت تو هست که برام دعا کنى عزیزم بس بدو بیا.

صبا جون مرسى که این مدت از من یاد کردى ایشالا بهت خوش بکدره

فافا جون اولا تبریک و اینکه منم مى رم بیش دکتر فریبا بیات که توى مرکز متخصصین دبى هست وتوى اینترنشنال قراره عمل کنه من رفتم بیمارستانو دیدم البته خیلى کوجک تر از مدکیر هست اما اتاقاش خیلى دلبازتره به نظرم.

سزارین با 3روز و 4شب اقامت 12000میشه البته اتاق رویال هم داره که مى شه 20000البته من خودمم نمى دونم جکار کنم به نظرم تو هم برو بیمارستانو ببین توى تصمیم کیرى بهت کمک مى کنه من خوشم اومد.اما خیلى دلم مى خواست کسى رو ببینم که اونجا سزارین کرده ببینم راضى بوده یا نه.

البته از دکتر خودمم راضیم اما دکتر رئوفى هم دکتر خوبیه ها.

فعلا.......

'گلنار جان سلام می خواستم سوال کنم دکتر فریبا بیات ادرس کجاست شما پیش دکتر رئوفی رفتین کدام بهتر؟ بعد نی نی چند وقت است بچه اول کجا زایمان کردین ؟ دبی یا ایران بعد شما خبر دارید تولد در دبی خاانم دکتر رئوفی می گفتن مثل شهروند درجه 3 دبی ؟
سلام سولى جون
عزیزم اولا دکتر بیات ادرسش جمیرا خیابان المینا کنار کابیتال هتل ,مرکز متخصصین دبى هست.

من یه دختر 2ساله دارم دبى بیمارستان ایرانیان زایمان کردم.دکترم رئوفى نبود اما جند بار بیشش رفتم جون دکتر خودم نبود. خیلى خوش اخلاق بود از هر کى هم مى برسیدم مى کفت ازش راضیه.اما همون طور که کفتم دکتر خودمم الان ازش راضیم اینم خوش اخلاقه اما خیلى دلم مى خوا دکسى مى شناختم که باهاش زایمان کرده.

ببخشید ه دنباله سؤالت متوجه نشدم اکه میشه واضح تر بنویس.
سلام گلنار جان سوالم این است که اگر نوزادی در دبی متولد بشود شناسنامه ایرانی در سفارت میدن.و به عنوان اینکه در دبی متولد شده به عنوان یک شهروند درجه 3 امارات حساب میشود و هیچ فرقی با تولد در ایران ندارد؟ آیا درست بعد سوال می خواستم کنم از بیمارستان ایرانی راضی نبودین که در حاملگی دوم آنجا نمیرید؟
سولى عزیزم
راستش من از این قوانین خیلى اطلاعى ندارم شاید صبا جون بیشتر بتونه کمکت کنه .

درمورد بیمارستان اتفاقا خوب بود هم دکتر و هم کادرشون خیلى خوب بودن.
اما خوب این دکترى که من مى رم بیمارستان international modern hospital زایمان مى کنه به منم بیشنهاد کرد برم اونجا .مى که که خیلى خوبه.
اونجایى هم که مطب دکتر هست خیلى محیطش بهتر از ایرانى هست اونجا تازکى خیلى شلوغ شده قبلا اینجور نبود.
علاوه بر این من بیمه اى هم که دارم این بیمارستان اینترنشنال قبول مى کنه.

خلاصه توکل به خدا کردم و با توجه به این جیزا که کفتم فعلا تصمیم کرفتم به حرف دکترم باشم.
راستى در مورد دکترت که کفتن اتاقاى بیمارستان اینترنشنال بهتره که واقعا راست مى کن . اکه دوست دارى و برات مهمه که جات جدیدتر باشه بهتره برى یه سر بزنى اخه با اینکه من از ایرانیان کفتم راضى بودم اما اتاقاش و درو دیوارش و حتى ببخشید سرویس بهداشتیش,فکر نکنم مال کمتر از20 سال بیش باشه البته مى دونم اون موقع ادم بیشتر دلش مى خواد یه همزبونى بالاى سرش باشه این جیزا خیلى مهم نیست براى بعضى ها.

مى کن جدیدا یه قسمت vipهم درست کردن که البته منم مى خواستم برم اما جا نبود.

خلاصه ایشالا که هر جى خیرته بیش بیاد.
salam,mrc Golnar joon,this is my 1rst baby,va man ta4m nim kheili viar badi dashatam,chand bar to bimarestan bastari shodam,va har shab zir serom,boodam,taze majboor shodam az karam resgined bedam ,
feke kheili aali bood,baraye hamin az zaiman khaili mitarsamtaze bin sezarian va normal deliveiry ham mondam,mamanam kheili moshtage normal hast DR ham hanooz chizi nagofte,I dont know/my baby is girl,khodaro shokr to hafteh 21 raftam fetal sonogerafi ,tamam aza sho check kardan khob bood.bazam mrc,,
فافا عزیزم این ترسها کاملا طبیعیه منم حالا که دومى هست مى ترسم دیکه واویلا به تو.

به نظرم صبر کن خود دکتر بهت مى که جه طورى زایمان کن بى خودى تو فکرش نرو منم تا هفته اخر با این که وقت سزارین کرفته بودم دودل بودم دکترم کفت سر بیبى بایین هست وراحت مى تونى طبیعى بیارى تا من اومدم نصمیم بکیرم یه شرایطى بیش اومد که قبل ازینکه درد داشته باشم مجبور شدم سزارین کنم جون ضربان قلبش طبیعى نبود.

خلاصه که همه جى بسبار به خدا و فکرم نکن .

راستى منم رفتم سونوى ntدر 13 هفتکى .