2777
2789
سولى عزیزم

سونوىNTخوبه برى اما ضرورى نیست معمولا اکه سن مادر بالاى 30 سال باشه یا سابقه بعضى بیماریهاى ارثى مثل سندرم داون در خانواده نزدیک باشه اونوقت مهمتره رفتنش البته اکه هنوزم دوست دارى برى توى هفته 21 هم یک نوع سونوى اختصاصى هست که قیمتش 800 هست مى تونى برى مرکز FETAL MEDICINEتوىHEALTHCARE CITY انجام بدى

راستى به منم جنسیت بى بى دقیقا نکفتا کفت بوزیشن خوبى نداره.اما کفت 70%.
بیمه منم اره مال بیمارستان ایرانى نیست بیمه یک شرکت دولتى هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام
خوبید؟
من آخر سر سزارین کردم البته قرار بود نی نی من دیروز دنیا بیاد ولی عجله داشت و جمعه قبلی دردم گرفت و کیسه ابم باره شد خیلی الکی داشتم فبلم سینمایی نگاه میکردم دیدم یه صدایی مثل بوک اومد و سیل راه افتاد که تموم نمیشد بعد هم سریع رفتم بیمارستان اکی ثانیه اتاق عمل و بیهوشی و زایمان
توصیه به هم اینه که دیگه بیش خانم وکیلی نرید بله دکتر خوبیه ولی چه فایده وقتی باید باشه نیستش همه که میتونن تو 9 ماه صدای قلب نی نی سونو و وزن اینا رو چک کنن مهم زایمانه که طبق گفته دوستان همیشه مسافرته تازه اصلا نگفت بهم میره مسافرت ار منشیش شنیدم وقتی هم گفتن بس من چییکار کنم گفت من نبودم صیاد هست بعد من بهش چند بار گفتم میدونم نی نی من زود تر دنیا میاد بهم خندید گفت امکانش خیلی کمه بچه اول معمولا دیر تر دنیا میاد باز گفت صیاد هم خیای خوبه من نبودم حتما اون میاد عملت میکنه ولی بعد از اینکه ومدم خونه فهمیدم صیاد نبوده زارعی مرادی عملم کرده من ساده فک میکردم لابد اسمش صیاد زارعی مرادی هستش بعد یه هفته از عملم گذشته ولی ببخشید ها موقع ادرار خیلی درد دارم میترسم به مثانم آسیبی رسیده باشه و مسئولش وکیلی میشه خب نمیشه به هر دکتری اعتماد کرد مگه نه من اصلا در مورد زارعی مرادی چیزی نمیدونم در کل راضیم ففط نگرانیم فعلا اینه فردا هم میرم واسه کشیدن بخیه ها دعا کنید دچار عوارض سزارین نشده باشم
دوستان عزیزم حالا یه مشکل دارم اونم شیر دادن به نی نیمه نمیتونم شیرش بدم یه سینم که اصلا نوک نداره تو دهنش نمیره اون یکی هم که یه نوک کوچولو داره این قد سینم بهنه تو دهنش همش میاد بیرون بعد هم سیر نمیشه و مچبورم بهش شیر حشک بدم خیلی ناراحتم براش همه میگن نده یعنی دیوونم کردن از بس زنگ می زنن که بهش شیر خودتو بده شیر دارم ولی سینمو نمیگیره وقتی هم گریه میکنه دلم نمیاد بهش شیر ندم هر چی میخوام مقاومت کنم آخر سر نی نیم بیروز میشه
سلام بهاره جون تبریک میگم قدمش مبارک باشه من هم مشکل شمارو داشتم و دخترم اصلا سینه نگرفت مجبور شدم شیردوش برقی بخرم اما الان میگم کاش بهش شیر داده بودم در مورد حرف دیگران خودت رو اماده کن برای انواع اظهار نظر از اشنا و غریبه
سلام بهاره جان

تبریک مى کم انشالا به سلامتى زیر سایه خدا و بابا مامان بزرک شه.

عزیزم فکر کنم این احساسى که در موقع ادرار دارى تا حدى طبیعى هست منم همین طور بودم ولى کم کم خوب شد
در مو رد دکتر به نظر من که همه دکترهاى اینجا تقریبا در یه سطحن فقط تا اسم و رسم بهم مى زنن جاى خصوصى مى رن بعدشم مطب مى زنن.خلاصه که خیلى تو فکرش نرو.

راستى منم دقیقا دقیقا همین مشکل شیر دادن رو داشتم هرکارى کردیم نکرفت که نکرفت البته تنها ناراحتى من از بیمارستان ایرانى این بود که خیلى متلک بهم کفتن که شیر نمى دم خوب دست من که نبود یه بار طفلى بی بی رو 12 ساعت کرسنه کداشتن تا بکیره اما نشد منم همش کریه مى کردم یه جورى باهام رفتار مى کردن که انکار من براى تناسب اندامم مى کم من شیر نمى د م مثلا. روز اخرم هیج کس بهم نمى کفت جه شیر خشکى بهتره که بدم مى دیدن که خودمم ناراحتما.خلاصه که من وقتى سر با شدم بى بى رو بردم دکتر رفیعى شیرخشک شروع کردم تا هرجیم که شیر داشتم مى دوشیدم توى شیشه بهش مى دادم تقریبا 2 ماه شد البته هرروزم امتحان مى کردم مى کیره یا نه اما خب نشد.

خلاصه که ادم باید وجدان خودش راحت باشه وکرنه مردم که حرف زیاد مى زنن سعى خودت رو بکن شد که جه بهتر نشدم که هیجى اما ایشالا من و تو که مشکل اینجورى داریم بایدیادمون باشه تو حاملکى بعدى از ماه 3-4 با روغن بادام سر سینمون رو به سمت بیرون بکشیم تا فرم بکیره و مناسب شیر دادن بشه

خلاصه که غصه زیادى نخور بابا حالا اول بیدار موندنو کار کردنو بجه دارى و الکى خودت رو از با مى اندازى.به هیجکس مربوط نیست تو جى به بجت مى دى.

سلام عزیزان
مرسی صنم سارا و گلنار جون واقعا بهم دلگرمی میدید زایمانم راحت تر از اونی بود که بک میکردم همه چی یادم رفت بک میکنم بیشترش به خاطر این بود که یه دفه ای شد و قرصت ترسیدن بیدا نکردم این وافعا سخت بود که با این فکر میخوابیدم که که قرداش قراره برم زیر تیغ جراحی و باز خیلی خدا رو شکر میکنم که روز جمعه عصر بود هم همسرم بیشم بود هم تو خیابون ترافیک نبود
آره بیمارستان ایرانی منم برسیدم چه شیرحشکی بدم بهم نگفتن میگغتم واسه شیر دهی هم کمک کنید زیاد وقت نمیذاشتن یکی از سینه هام بهتره یه ذره نوکش در اومده البته بد جوری سرش به خاطر شیر دوش ترک خ.رده ولی به خاطر نی نیم دردو تجمل میکنم جالا مشکلم اون یکی سینمه که اصلا به کل صاف و نوک نداره با یه سینه هم سیر نمیشه هم این طوری یه سینه هام کوچیک بزرگ میشه راستی صنم جون همسرم هم میخواست واسم شیردوش برقی بگیره استفاده کردی خوب بود یا اونم سر سینه رئ داغون میکنه من اول یه بمبی گرفتم وایه اینکه نوک سینمو بکشم بیرون ولی به درد نمیخوره خیلی درد داره
میدونید شیر خشک یه بدی داره اینه که مدام باید در حال شیشه شستن آب جوش حالا هر جا هم برم سختم میشه اگه اون یکی سینم هم یه کم نوک داشت میشد یه کاریش بکنم میترسم شیرش خشک شه
در مورد حرف بقیه هتوز فامیلای همسرم نمیدونن اونان که حرفشون به آدم بر میخوره مگه نه اینایی که هی بهم زنگ میزنن فامیلای خودمم مامان خاله خلاصه همه فامیل اونم میدونم اط رو دلسوزی چون شیر حشک دادن سخت تره
حرف فامبل همسر مونده که من اهمیت نمیدم در برابرشون بی خیالم
به هر حال مرسی از همدردیتون فک میکردم فقط من این مشکلو دارم حالا روحیه ام بهتر شد راستی من از شیرخشک نان استفاده میکنم ولی نی نیم یبوست گرفته به نظر شما شیر خشک نان خوبه استفاده کردید شما؟
بهاره جون
منم نان استاده کردم خوب بود اما براى بجه ها ى خواهر شوهرم یبوست اورداونا s24استفاده کردن.

سماجون

عزیزم تبریک مى کم به سلامتى .قدمش مبارک.انقد خوشال شدم که کسى بیدا شد در مورد این بیمارستان نظر بده خوشحال شدم که راضى بودى.اخه منم قراره برم اینجا اکه زحمتت نیست مى خواستم بیشتر برام توضیح بدى رفتار و رسیدکى نرس ها جه جورى بود امکاناتشون و کلا جند روز بودى و این حرفاى دل اروم کنى.

ببخشید که خیلى سؤال کردم .
سلام به همه دوستان

سلام بهاره جون ...تبریک میگم قدم نو رسیده مبارک.................منم تو بیمارستان ایرانی پیش دکتر موثقی زایمان کردم کارش خوب بود راضی بودم الان دخترم 10 ماه شده............نگران شیر دادن نباش اگر میتونی با شیر دوش بدوش بریز تو شیشه بهش بده چون شیر خودت براش خیلی پر اهمیت هستش و مهم اینکه شیر خودتو بخوره...من خودم بعد از 6 ماه شیرم کم شد چون از غذا خوردن افتادم.مجبور شدم شیر خشک بدم و شیر خودم که کم کم دیگه دخترم شیر منو نخورد........راستی تو بیمارستان میگن شیر خشک نان به بچه بدین من این کارو کردم ولی بیچاره شدم .دخترم به یبوست مبتلا شد .وقتی شیر خشکشو عوض کردم و شیر خشک گیگوز دادم خوب شد............نان به بعضی بچه ها نمیسازه...........امیدوارم که موفق باشی