2777
2789
golnar joonam ishala be salamatiii zaman mikoniii,,,hame chiz aliii bud,,parastara ke fogholade budan,,,2 ta otagh bud ,ke avali male hamrah bd,,bad dar mikhord varede otaghe bimar mishodi,,,,,,,man 2 shab unja budam,,bacherao ha mighe ke khaste budii tahvile nursery midadi,,,avaln yek khanume ehrabune arab ke farsi ham balad bud miad vasat dar morede spinal va omumi tozih mide ke entekhab konii chejuri mikhay bihoosh beshiiii,,,,,,mituni taghe nosrate badkonak sefaresh bedi vase dare otaghet,,,,,,sa@te molaghat ham nadari,,har moghe bekhay mituni memun dashte bashiii
سما جون

عزیزم مرسى از توضیحاتت خیالم تا حد زیادى راحت شد البته من حدود 3-4 ماه دیکه ایشالا زایمان مى کنم اما از حالا خیلى توفکر این جیزا هستم.

به هر حال ازین که تو دوست عزیزم به سلامتى زایمان کردى خیلى خوشحالم.

بى بى نازت رو ببوس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سارا ى عزیز

متأسفانه من دقیقا اطلاعى ندارم نمى دونم این دستکاه تا جه حد بیشرفته هست اما فکر مى کنم امکانات بیشرفته در امارات باید توى بیمارستانهاى دولتى مثل دبى,الوصل,راشد باشه مى تونى تلفن بزنى سؤال کنى بین خصوصى ها هم بیمارستان امریکایى از همه احتمالش بیشتره.

ببخشید که اطلاعاتم در همین حده.........
سلام به همگی/سما جونم مبارک باشه قدم نور رسیده منو که یادته تو قاصدک خوش خبر/سما جون اگر امکان داره در مورد هزینه زایمانت برام کمی توضیح بده واین که شما بیمه بودی اگر بودی چه بیمه ای که بیمارستان برای زایمان قبول میکنه دوستان دیگه هم اگر اطلاع داشتن لطفا برام بزارن/مامانهایی که زایمان کردین تو ایران بند ناف نوزاد رو نگه میدارن اینجا اینکارو انجام میدن یا نه؟ممنون میشم جوابمو بدین
درد من حصار برکه نیست
درد من زیستن با ماهیانی ست که
فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!
سلام قاصدک جون

خوشحالم از اشناییت.
من جون تصمیم دارم توى این بیمارستان زایمان کنم یه سرى تحقیقاتى کر دم شاید به دردت بخوره.

زایمان طبیعى حدود4-5هزار درهم براى اتاق معمولى با 2 روز موندن در بیمارستان و سزارین 12000درهم با 3رؤز و 4شب اقامت .

که البته شامل واکسن بى بى هم میشه.
اتاق رویال هم داره که تقریبا مثل یه ابارتمان کوجک 2 خوابه س براى همراه و مامان بى بى و یه هال کوجک هم داره واکه ا ینو انتخاب کنى شبى 2700درهم به هزینه هایى که کفتم باید اضافه کنى مثلا سزارین مى شه کلا 20000درهم.

توى سایتش اکه برى جندتا از بیمه هایى که قبول مى کنن نوشته اما تو بهتره به هر بیمه اى که دارى به شماره تماسش تلفن کنى و سؤال کنى که توى این بیمارستان برى هزینت رو قبول مى کنن یا نه اکه اره تا جه مقدار ....

ادرس اینه:www.imh.ae

قسمت بیمه http://www.imh.ae/affiliates.html

امیدوارم کمکى بهت کرده باشم
سلام دوستای عزیزم خوبید؟ به خاطر نی نی کمتر میتونم بیام تو نی نی سایت بانه و گلنار و سما جون مرسی از راهنماییتون سعی میکنم اول شیر خودمو بدم و شیر خشکشم عوض مسکنم فعلا دارم با یه سینه شیرش میدم مشکلم یه چیز دیگه شده یه سینم نوکش در اومده با زور بهش شیر میدم اولش یه کم لج بازی میکنه بعد میگیره ولی اون یکی سینم صافه و به خاطر اینکه شیرش نمیدم خیلی کوچیک شده و کم شیر نمیدونم چیکار کنم تو طول روز شیر خودمو بهش میدم ولی شبا شیر خشک آخه همش بیدار میشه میترسم سیر نشه شیر خشک بهش میدم نمیدونم شیر خودم کافیه یا نه نی نی هایی که شیر مامانشونو میخورن چند بار تو طول شب بیدار میشن واسه شیر خوردن؟
قاصدک جون خوبی؟
من که خودت میدونی بیمارستان ایرانی زایمان کردم..اتاقم vip بود با کارت 40 درصد 3 روز بیمارستان بودم کارهایی که برای نی نی کردن شد نزدیک 5000 درهم...ریسدگی شونم خیلی خوب بود....نی نی هم هر وقت میخواستی برات میاوردن ...ملاقات زمان نداشت...زایمان من سزارین بود....خود پرستارها همه کارها تو انجام میدادن مخصوصا روز اول که سخته حرکت کردن.........
در مورد بند نافا فکر نکنم اینجا نگه دارن تو ایران هم هر سال یه مبلغی بابت نگه داری از شما میگیرن.....
سلام بانه جون ممنون از توضیحت عزیزم/درسته تو ایران هر سال یک مبلغی رو میگیرن ولی خوب ارزش داره چون واقعا استفاده های زیادی داره.
درد من حصار برکه نیست
درد من زیستن با ماهیانی ست که
فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!
بهاره جون سلام خوبی؟ نی نی خوبه؟ نگران نباش بچه هایی که شب شیر خشک میخورن بیشتر سیر میمونن تا بچه هایی که شیر مادر میخورن.......البته الان نی نی شما کوچولو و بیشتر احساس گرسنگی میکنه باید از دکتر سوال کنی که شب چند نوبت احتیاج به شیرخشک داره ......الان دختر من که 10 ماهشه شب اگر ساعت 11 بخوابه ساعت 4 صبح یه شیشه 5 واحدی شیر یمخوره تا صبح هر ساعتی که بیدار بشه که معمولا ساعت 8:30 بیدار میشه