2777
2789
اینکار کنم پس!خوبه؟

ببین عزیزم میخوای رک و راست آینده این کار رو برات بگم؟ پسرا میگم عاشقتم و هیشکی جز تو رو ندارم و بدون تو میمیرم و .....

اینقدر میگن که دخترای بیگناه رو خام میکنن. بعد به خواسته رکیکشون که رسیدن با خودشون میگن این که امروز با من بود اگه یکی بهتر از من بهش پیشنهاد بده حتما قبول می‌کنه. بعد میگرده یه پاکشو پیدا می‌کنه و می‌ره خواستگاری و به شما هم میگه وااای من نمی‌خواستم خانوادم خودشون رفتن خواستگاری و بریدن و دوختن و منو انداختن توی عمل انجام شده و مجبورم باهاش ازدواج کنم و می‌ره پی زندگیش. ازین ور دختر میمونه ویژه دنیا بدبختی و افسردگی و ترس و دلهره و ....

این نیز بگذرد .... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کسی که خودش نمیتونه ارزش و حد و مرز خودشو بفهمه ؛ من و شما قراره بفهمونیم  حس میکنم سرکاریم ؛ح ...

چرا هر تایپکی میشه شما میگین سرکاریه انقد تو زندگیتون سرکاری موندین فک میکنن همچی سرکاریه چرا وقتی چیزی نمیدونی الکی قضاوت میکنی

هیچی نگفتم گفتم برو بابا رفتم سریع از ماشینش

بهترین کار رو کردی عزیزم. بدون اگه عاشقت باشه و واقعا برای زندگی بخواد تورو، با رد کردن پیشنهادش دیگه ولت نمیکنه و باهات ازدواج می‌کنه. ولی اگه دوستیش از روی هوس باشه قهر می‌کنه و کات می‌کنه و ولت می‌کنه.... 

اینجاست که باید درایت به خرج بدی و آینده خودتو به خیر کنی عزیزم

این نیز بگذرد .... 

بله درسته حق با شماست

نمیدونم باورت میشه یا نه؟؟؟

ولی جوری بهت راهنمایی کردم که انگار به خواهر کوچکترم دارم راهکار میدم. توروخدا قدر نجابت و پاکی خودتو بدون و به هیچ‌وجه زیر بار نرو

این نیز بگذرد .... 

عزیزم اول از همه به اعتمادی که پدر و مادرت بهت دارن فکر کن به عزت و آبروت 

همون جور که میبینید همه خانما گفتن نه این کارو نکن چون اصلاااا عاقبت خوبی براتون نداره 

خدایی نکرده اگر این کارو کنید قطعا پشیمون میشید و از لحاط روحی حتما آسیب میبینید

اگر واقعا آقا پسر شما رو دوست داشته باشه تلاشش رو میکنه که شما ناراحت نشین و به همه خواسته های شما احترام‌میزارن اگر نه که قهر کنه بخاطر این موضوع دیگه بحث جداست و قصدشون فقط سو استفاده بوده که اگر این هست همون بهتر الان رابطه شما قطع بشه شما تازه اول راه هستین عزیزم ان شالله که همیشه به فکر ابرو و وقار خانمانت باشین

در کل الان وقتشه تو عشقشو نسبت به خودت محک بزنی  خوب پیشنهادی بهت داده  برو خداروشکر کن حالا تو می تونی امتحانش کنی که ایا تو رو به خاطر س ک س می‌خواد یا نه تو رو به خاطر خودت می خواد