2777
2789
پسری که دوست داشته باشه و عاشقت باشه این رو نمی گه نمی زاره قبل ازدواج دست مالی شی می خوای بهت بگم ب ...

این یعنی خود پسره با چند نفر بوده که با یع دختر رابطه برقرار میکنه بعد هم ولش میکنه..یعنی پسره هم رابطه داشتع  ...همه ادما باید یکی مث خودشون گیرشون بیاد قبول داری؟

💜🍫

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب خودت چی میگی ؟ ببین تو چه بدی چه ندی اون میزاره میره و تو رو نمیگیره  حالا اگه بدی چند ماه ...

نه من قبول نمیکنم شاید میخواد امتحان کنه 

۲سال خوردی باهم هستیم

اخه خیلی خیلی دوسش دارم میترسم کات کنه سر این موضوع 🥲

ببین قشنگم، تو احساست صادقانه، خب 

میگی دوست داره ولی می‌ترسی ترکت کنه، اینا تناقض دارن، چجور دوست داشتنیه ک وقتی بگی رابطه نمیخوای ترکت کنه، اینجا میفهمی ک دوست نداره، وگرنه این پیشنهادو میداد ن اینکه باعث شک بشه برات، دوست داشتن با دوتا قربون صدقه رفتن و... معنا پیدا نمیکنه عزیزم، شما اگر ب خواستش تن هم بدی ولت میکنه، عاقلانه جلو برو لطفاااااا

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃
قبول نمیکنم چون به احتمال زیاد داره امتحانم میکنه 

آره اصلااااااا 

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃

بگو هرکسی تمایل داره ب ر ا ب ط ه منم همینطور ولی الان زمان مناسبی نیست برای همچین چیزی

اگه گفت پس کی هست بگو برای من بعداز ازدواج هست و علاقه ای ب رابطه قبل از ازدواج ندارم

اگه چیزیم گفت بگو اگر بهم علاقه ای داری باید رضایت من برات مهم باشه و ب خواسته ام احترام بذاری

همه اینارو محکم بگو نه بد اخم نه با خنده ،جدی و واضح موضعتو مشخص کن

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /