خرداد زایمان میکنم پسرم مهر میره کلاس اول از الان غصه م گرفته با یه نوزاد ۴ ماهه چجوری باهاش درس کار کنم سخته کلاس اول ؟میگن معلما خیلی تکلیف میگن چیکارکنم
هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین. یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم
خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم😊❤❤❤ فرزندانم عزیزان دلم، الله خیر حافظا و هو الرحم الراحمین. شفای کامل بیمارم صلوات.
انقدر فکر میکنم تنها غصه م الان اینه چون پسرم بازیگوشه الان پیش دبستانی میره ۱ساعت طول میکشه بنویسه ...
من بچه ام دو سالش بود پسرم کلاس اول بود زیر یک سال راحت تره تا بچه بالای یکسال
هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین. یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم
اخه نوزادم هزارتا دردسر داره کولیک و رفلاکس و اینا ...خدا کنه دومیم آروم باشه شیر بخوره بخوابه
میخوابه ولی بزرگتر باشه نمیذاره درس بنویسه