2777
2789
عنوان

کراش روی...

511 بازدید | 40 پست

سلام دوستان🥳

خواستم ازتون نظر بخوام چطور به یه نفر کمک کنم🙂

دختر داییم ۱۹ سالشه و بشدت عاشق یه سلبریتی شده حتی توَهم میزنه میگه میرم باهاش ازدواج میکنم

چندساله بخاطرش از درس و زندگی افتاده یه مدت بردنش روانشناس باز شروع کرد 

بطور اعتیادآوری همش فیلم و عکساشونو نگاه میکنه و اصلا واقع‌بین نیست و معتقده اگه تلاش کنه میتونه باهاشون ازدواج کنه 

خواستگار خوبی داشت چندوقت پیش ولی....

و اون سلبریتی چیزی نیست جز ماکان‌بند🤢(میدونم درکش سخته ولی خب بهشون علاقه داره یادم نیست عاشق کدومشون بود)

اگه پیشنهادی دارین بگین زنداییم ازم کمک خواست چون حرف‌منو گوش میده 

واینکه خانوادشون مذهبیه و داییم اصلا در جریان نیست

پ.ن خودم میدونم افکارش پچگانس و زده‌به سرش پس لطفا فقط راهکار بدین

بِخاتِرِ قَلَتهای املاییم صَرذَنِشَم نَکنید طُند که مینویثَم اینتوری میشه😉😂کاربرهای آقا اگه لحن صحبتم صمیمانه بود به خودتون نگیرید من جنسیت کاربرها یا اسماشونو نمیخونم و همه‌رو خانوم فرض میکنم❌❌❌

بریم خاستگاری ماکان بند

متعهدم                                                                             به دوست داشتن تٌ                                                             تا ابد..  :( 💎

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم تو دبستان تو فازشون بودم و دوران سم زندگیم بود

۱۱۲۲۸…تو مث رقص گل سرخی رو بااااد🌹…من مث خارم رو ساقه هه اونم زیاد زیاد🥀…دو روز با من بگردی ببین…رنگیش میکنم در و دیوارتو😃…نگو نه که اصن نمیشه پیش من نباشی🫂…میشه کم نباشی میشه مث قبلنا شی…نگو که اصن دلم میخاد بی تو برم بمیرم💃🏻…من عاشق اینم که تا صب پیشت بشینم🤍…دیر اومدی زود نخا برو🚶🏻…بعد عمری عزیز گیر آوردیم تنها تورو🫂…با ژینا1400/8/27 در مغازشون🍫با سمانه و سارا1400/11/15 در مغازشون❤️با سمانه و سارا1401/1/10 در مغازشون...با ماهی در خونشون 1401/1/18... با نیکیا تو نوبهار 1401/1/25...12-13 مرداد در کافه استارباکس

عاشق کدومشون شده ؟ 😂😂😂

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..
روانشناس‌نتونسته کاری بکنه از نینی سایتی ها انتظار دارین؟

روانشناس حرفای خودشه زده ولی اینجا احتمالا کسی تجربه‌ای چیزی داره چون از هرسنی و قشری آدم هست

بِخاتِرِ قَلَتهای املاییم صَرذَنِشَم نَکنید طُند که مینویثَم اینتوری میشه😉😂کاربرهای آقا اگه لحن صحبتم صمیمانه بود به خودتون نگیرید من جنسیت کاربرها یا اسماشونو نمیخونم و همه‌رو خانوم فرض میکنم❌❌❌
عاشق کدومشون شده ؟ 😂😂😂

نمیدونم والا عکس هردورو داره

تو همه تاپیکا نمک میریزی🚶‍♀️

#‍ حال خوب

نمک نیست

متعهدم                                                                             به دوست داشتن تٌ                                                             تا ابد..  :( 💎
واتتت ددد هلال  ماکان بند🤣  بگو قطعا امیر مقاله باهات ازدواج میکنه

چرا درکش برای منم سخته😀😂

هروقت قیافشونو میبینم حس میکنم از اون آدمان که همیشه بوی جورابشون میاد

نمیدونم والا عکس هردورو داره

هر کدوم شد شد دیگه 😂

بابا یادش میره 

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..