2777
2789
عنوان

کراش روی...

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 40 پست
بدو بدوووو

حضور غیاب گذاشت دیگه اومدم این جا

متعهدم                                                                             به دوست داشتن تٌ                                                             تا ابد..  :( 💎

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دختر داییت تهران هست؟ 

نه تهرانم نیست😂

بِخاتِرِ قَلَتهای املاییم صَرذَنِشَم نَکنید طُند که مینویثَم اینتوری میشه😉😂کاربرهای آقا اگه لحن صحبتم صمیمانه بود به خودتون نگیرید من جنسیت کاربرها یا اسماشونو نمیخونم و همه‌رو خانوم فرض میکنم❌❌❌
😂 خداروشکر من که هنوز توی دوره نوجوانی هستم روی هیچکس کراش نزدم🤲😂

خداروشکر😂

نوجوانی دوران حساسیه عزیزم 

مراقب خودت باش

فقط و فقط روی درسِت تمرکز کن و سعی کن اعمال عبادیتو پیوسته انجام بدی خیلی به آرامش روحت تو این سن کمک میکنه

من تو نوجوانیم روی سلبریتی‌ها و حتی شخصیت کارتون ها مث شرک و مندی و اینچیزا کراش میزدم ولی فقط درحد شوخی بود برام 

بِخاتِرِ قَلَتهای املاییم صَرذَنِشَم نَکنید طُند که مینویثَم اینتوری میشه😉😂کاربرهای آقا اگه لحن صحبتم صمیمانه بود به خودتون نگیرید من جنسیت کاربرها یا اسماشونو نمیخونم و همه‌رو خانوم فرض میکنم❌❌❌
باشه عزیزم 😄 خودم دلم میخواد نماز بخونم ولی خجالت میکشم😂😂

از کی🙄

اگه از خانواده برو تو اتاق بخون

کار خوب خجالت نداره

بابام به خاطر کامپیوتر ۲۴ ساعت توی اتاق منه  شاید فقط نماز ظهر بشه 😂 یه مشکل دیگه هم هست که ...

چند سالته؟

سرچ کنی زود یادمیگیری

هروقت تلوزیون نمازجماعت داد نگاه کن

روح انسان به آرامش نماز نیاز داره ازش دریغ نکن