2777
2789
عنوان

کراش روی...

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 40 پست
عا دی باید همین کارو کنیم🤣

من ریانا میرم شما اون برین😂

متعهدم                                                                             به دوست داشتن تٌ                                                             تا ابد..  :( 💎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماکان بند؟ اصلا آدم قحطی بود؟

برو عکسای دوست دختراشونو بهش نشون بده بگو اینا هم اگر باهات دوست بشن بعد یه مدتی مثل دستمال از زندگیشون پرتت می کنن بیرون چون آدمهای تازه به دوران رسیده یادشون می‌ره کجا بودن و الان کجان

هر کدوم شد شد دیگه 😂 بابا یادش میره 

میدونم بخاطر سنشه ولی واقعا رفتارش اعصاب خوردکن شده

تو خونشون مدام دعوا میکنه عصبی شده یه زمانی فکر خودکشی میکرد که سریع بردنش مشاوره

بِخاتِرِ قَلَتهای املاییم صَرذَنِشَم نَکنید طُند که مینویثَم اینتوری میشه😉😂کاربرهای آقا اگه لحن صحبتم صمیمانه بود به خودتون نگیرید من جنسیت کاربرها یا اسماشونو نمیخونم و همه‌رو خانوم فرض میکنم❌❌❌
چرا درکش برای منم سخته😀😂 هروقت قیافشونو میبینم حس میکنم از اون آدمان که همیشه بوی جورابشون میاد

فیلم شری )دوست دختر  امیر مقاره (رو بهش نشون  بده یکم سرد شه🤣 

البته ما  ۷ یا ۸ سال پیشه

نــــشـــد ســهــمــم امــا مـــن هــمــیــشــه عــ🖤ـــاشــقــش هســـ🖤❤ــتــم 
میدونم بخاطر سنشه ولی واقعا رفتارش اعصاب خوردکن شده تو خونشون مدام دعوا میکنه عصبی شده یه زمانی فکر ...

خیلیییییی بچست بابا .. 

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..
از شاد صدات میکنن

زنگ اخر

متعهدم                                                                             به دوست داشتن تٌ                                                             تا ابد..  :( 💎
انشاالله پایدار باشه برات🙂 منم تا دو روز پیش با کاربری دیگم سایت رو سرم بود😂🚶‍♀️

چه خوب.

سلامت باشی

ماکان بند؟ اصلا آدم قحطی بود؟ برو عکسای دوست دختراشونو بهش نشون بده بگو اینا هم اگر باهات دوست بشن ...

میدونم آدمای خوبی نیستن

حتی ویدیوهای امین فردینم نشونش دادم ولی خل شده

بِخاتِرِ قَلَتهای املاییم صَرذَنِشَم نَکنید طُند که مینویثَم اینتوری میشه😉😂کاربرهای آقا اگه لحن صحبتم صمیمانه بود به خودتون نگیرید من جنسیت کاربرها یا اسماشونو نمیخونم و همه‌رو خانوم فرض میکنم❌❌❌