2777
2789
عنوان

بیاین کمکم🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲

145 بازدید | 17 پست

بچه ها یه شرایطی برای من پیش اومده ، دو تا حق انتخاب دارم برای محل زندگیم. 

اولیش اینه که میتونم همراه با مامان بابامو خواهرم برم یه شهری زندگی کنم که آب و هواش افتضاحه ( نمیتونم اسم شهر رو بدم ) و بعضی از مردمش فرهنگ خاص خودشون رو دارن که به ما نمیخوره اصلا  ولی به صورت موقتی شیش هفت سال نهایتا. بعدش میریم تهران یا اصفهان. 

دوم اینه که میتونم برم یه شهر خوش آب و هوا توی شمال ولی از پدر مادرم دورم و دائمی اونجا باید زندگی کنم. 

بچه ها خیلی خیلی خیلی دوری از مامان بابام برام سخته توی زندگیم یه بار هم جدا نشدم به جز این هم اعتماد به نفس زندگی توی شهر دو رو تنهایی ندارم . بعد شهر یک هم موقتیه ولی مدت زمانش طولانیه

حالا چیکار کنم از نظرتون؟ 

اولی 

شکر ....بابت تمام زندگیم اگر مادرم زود رفت اگر پدرم مرا رها کرد اگه فرزند ارشدم نیومده ترکم کرد اما به جاش دختری دارم که نفس مامانشه همسر ی دارم که جونم براش در میره و قراره مادر یه نی نی دیگه بشم چی از این بهتر که تنمون هم سالمه همینا بسه

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

خودت بهتر میدونی کدوم به صلاحته...

الان من بگم دومی میری اونجا با اینهمه استرس و دودلی؟

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین
خودت بهتر میدونی کدوم به صلاحته... الان من بگم دومی میری اونجا با اینهمه استرس و دودلی؟

من آخه توی عمرم جدا نشدم از پدر مادرم همه میگن که عادت می‌کنی و دیگه دلتنگ نمیشی ولی برای شروعش میترسم نمی‌دونم کدوم کار درست تره😭

قراره حدودا تا بیست هشت نه اینا اونجا باشم موقعیت هایی که پیش میاد همه مال اون شهرن دیگه☹️

اولا ازدواج ربطی به سن نداره...

دوما موقعیتی ک پیش‌میاد تورو یهویی و بدون تصمیم خودت سرسفره عقد نمیشونن

تو اگه یه هدف داشته باشی و اونو دنبال کنی با موقعیت های پیش اومده‌کاری نداری...

ولی سعی کن مستقل باشی و رو پای خودت وایسی

قطعا دومی... ازدواج کردی که زندگی جدید داشته باشی و مستقل بشی...منم همین وضعیت دومی رو دارم خانواده هامون  جنوب کشور و خودمون شمال کشور.. دلتنگی زیاده ولی به یه شهر بی اب وهوا و دوست نداشتنی ترجیحش میدم.. منم خیلی وابسته م به خانواده م خیلیییییی