2777
2789
عنوان

کیا امیکرون گرفتن علایمش چی بود

514 بازدید | 34 پست

من گرفتم چندروزه دکتررفتم سرم زدم ولی ۵ روزم کذشته هرجی میخورم مزه هارو نمیفهمم چرا اصلا؟!شمام همینطورید

خداوندا  تو پناهم باش دستم را بگیر 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

علائماش همینه من حس بویاییمم ازدست دادم امروزم تب بچم ۴۲بود مردمو زنده شدم

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉

من گرفتم و الان دو سه هفته گذشته اما هنوز گلوم و ریه ام مشکل داره . یکی از دوستام تا چند وقت مزه ها رو حس نمیکرد . البته من برای مدت کوتاهی اینجوری شدم ‌ . کلا بدون که هر کسی بعد از امیکرون یه مشکلی براش پیش میاد

من سرما خوردم ولی میگن همون اُمیکرونه🤷‍♀️ گلو درد و سردرد و سرفه داشتم الان آبریزش و عطسه هم دارم کلا بو هم نمیفهمم رفتم دکتر نگف کروناس ولی سرم و دارو داد حالا نمیدونم چیه دیگه

یکی به منم بگه فرق اوکی ون با کرونا قبلی چیه 🧐

سرایتش بیشتره و روز دومعلائمش رو نشون میده ولی میگن به اندازه کرونا کشنده نیس من الان گرفتم ۴ روزه

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
من سرما خوردم ولی میگن همون اُمیکرونه🤷‍♀️ گلو درد و سردرد و سرفه داشتم الان آبریزش و عطسه هم دارم ک ...

منم همیطور 

خداوندا  تو پناهم باش دستم را بگیر 

2790
2778
2791
2779
2792