2777
2789
عنوان

کیا امیکرون گرفتن علایمش چی بود

514 بازدید | 34 پست

من گرفتم چندروزه دکتررفتم سرم زدم ولی ۵ روزم کذشته هرجی میخورم مزه هارو نمیفهمم چرا اصلا؟!شمام همینطورید

خداوندا  تو پناهم باش دستم را بگیر 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

علائماش همینه من حس بویاییمم ازدست دادم امروزم تب بچم ۴۲بود مردمو زنده شدم

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉

من گرفتم و الان دو سه هفته گذشته اما هنوز گلوم و ریه ام مشکل داره . یکی از دوستام تا چند وقت مزه ها رو حس نمیکرد . البته من برای مدت کوتاهی اینجوری شدم ‌ . کلا بدون که هر کسی بعد از امیکرون یه مشکلی براش پیش میاد

من سرما خوردم ولی میگن همون اُمیکرونه🤷‍♀️ گلو درد و سردرد و سرفه داشتم الان آبریزش و عطسه هم دارم کلا بو هم نمیفهمم رفتم دکتر نگف کروناس ولی سرم و دارو داد حالا نمیدونم چیه دیگه

یکی به منم بگه فرق اوکی ون با کرونا قبلی چیه 🧐

سرایتش بیشتره و روز دومعلائمش رو نشون میده ولی میگن به اندازه کرونا کشنده نیس من الان گرفتم ۴ روزه

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
من سرما خوردم ولی میگن همون اُمیکرونه🤷‍♀️ گلو درد و سردرد و سرفه داشتم الان آبریزش و عطسه هم دارم ک ...

منم همیطور 

خداوندا  تو پناهم باش دستم را بگیر 

2790
2778
2791
2779
2792