سلام
من تازه اومدم توی نی نی سایت دلیل اصلیشم اینه که با خواهرم نمیسازم 😭 خیلی ناراحتم خیلی خیلی ناراحتم 😭 اصلا کاشکی نبود و به جاش داداش داشتم
خواهرم از من ۵سال بزرگتره
ولی اصلا با هم نمیسازیم یعنی هر چند وقت یه بار گیس و گیس کشی داریم 🤦♀️
امشبم سر اینکه کی ظرف بشوره دعوامون شد همش میگه تو بشور من فردا میشورم ... معلومم نیس این فردا کی میاد . اصلا خواهرم یه جوریه تا بحال بقلش نکردم اجازه نمیده تا حالا سرمو نذاشتم روی شونش گریه کنم رازی نیست که بهش گفته باشم و نره به مامانم نگه همرو میره میگه
همش مسخرم میکنه 😭 کی گفته خواهر خوبه والا ما که خوبی ندیدیم همش توی خونه دعوا راه میندازه اعصاب نذاشته واسمون
جدیدا وفتی دعوا میکنیم و کتک کاری میشه بعدش گریه میکنه داد و بیداد که شما ها( مامان و بابام ). مائده رو بیشتر از من دوست دارین و خیلی حمایتش میکنین یا میگه توی دعوا ها مون همش از مائده طرفداری میکنین و
بعدم شروع میکنه به فحش دادن به ما🤦♀️
اصلا نمیدونم چیکار کنم باهاش دلم خیلی براش میسوزه اعتماد به نفس نداره و هیچ هنری بلد نیس همش فکر میکنه مامان بابا منو بیشتر دوست دارن 😭😭😭 دلم براش کباب میشه
من با اینکه کوچکترم ازش ولی زورم بیشتره و اون با زبونش منو میچزونه و من و عصبی میکنه دیگه دست خودم نیس میرم کلی میزمنش و چنگش میندازم اونم منو میزنه ها ولی زور من بیشتره منم دست خودم نیس وقتی عصبیم میکنه نمیفهمم چه میکنم که این خیلی بده بعدشم منم که کلی غصه میخورم که چرا زدمش ولی همش تقصیز خودشه
یه سری موقع هاا انقدر عوضی بازی درمیاره و مامانمو اذیت میکنه مامانم میگیره میزنش میگه انقددددد با زبونش آدمو میچزونه دیگه آدم نمیدونه باید چیکار کنه واقعا اعصاب همه رو ریخته به هم سر دعوای من و خواهرم مامانم تا مرز سکته حالش بد میشه 😭 هر هفته یه دعوا راه میندازه تو خونمون
اصلا نمیدونم چیکار کنم لطفا راهنماییم کنین
نمیخوام اینجور باشه خواهریمون دلم میخواد مثل خوارای دیگه باهم خوب باشیم 😭😭