2777
2789
عنوان

خواهرم دیوونم کرده به خدااا

651 بازدید | 41 پست

سلام 

من تازه اومدم توی نی نی سایت  دلیل اصلیشم اینه که با خواهرم نمیسازم 😭 خیلی ناراحتم خیلی خیلی ناراحتم 😭 اصلا کاشکی نبود و به جاش داداش داشتم 

خواهرم از من ۵سال بزرگتره 

ولی اصلا با هم نمیسازیم یعنی هر چند وقت یه بار گیس و گیس کشی داریم 🤦‍♀️ 

امشبم سر اینکه کی ظرف بشوره دعوامون شد همش میگه تو بشور من فردا میشورم ... معلومم نیس این فردا کی میاد   . اصلا خواهرم یه جوریه  تا بحال بقلش نکردم اجازه نمیده تا حالا سرمو نذاشتم روی شونش گریه کنم  رازی نیست که بهش گفته باشم و نره به مامانم نگه  همرو میره میگه 

همش مسخرم میکنه 😭 کی گفته خواهر خوبه والا ما که خوبی ندیدیم  همش توی خونه دعوا راه میندازه  اعصاب نذاشته واسمون 

جدیدا وفتی دعوا میکنیم و کتک کاری میشه بعدش گریه میکنه داد و بیداد که شما ها( مامان و بابام ).  مائده رو بیشتر از من دوست دارین  و خیلی حمایتش میکنین  یا میگه توی دعوا ها مون همش از مائده طرفداری میکنین و 

بعدم شروع میکنه به فحش دادن به ما🤦‍♀️ 

اصلا نمیدونم چیکار کنم باهاش دلم خیلی براش میسوزه اعتماد به نفس نداره و هیچ هنری بلد نیس همش فکر میکنه مامان بابا منو بیشتر دوست  دارن  😭😭😭 دلم براش کباب میشه  

من با اینکه کوچکترم ازش ولی زورم بیشتره  و اون با زبونش منو میچزونه و من و عصبی میکنه  دیگه دست خودم نیس میرم کلی میزمنش  و چنگش میندازم  اونم منو میزنه ها ولی زور من بیشتره منم دست خودم نیس وقتی عصبیم میکنه نمیفهمم چه میکنم که این خیلی بده  بعدشم منم که کلی غصه میخورم که چرا زدمش ولی همش تقصیز خودشه  

یه سری موقع هاا انقدر عوضی بازی درمیاره و مامانمو اذیت میکنه مامانم میگیره میزنش میگه انقددددد با زبونش آدمو میچزونه دیگه آدم نمیدونه باید چیکار کنه  واقعا اعصاب همه رو ریخته به هم سر دعوای من و خواهرم  مامانم تا مرز سکته حالش بد میشه 😭 هر هفته یه دعوا راه میندازه تو خونمون 

اصلا نمیدونم چی‌کار کنم لطفا راهنماییم کنین 

نمیخوام اینجور باشه خواهریمون دلم میخواد مثل خوارای دیگه باهم خوب باشیم 😭😭 

چندسالتونه؟ بیست را رد کنی میفهمی بهترین موجود دنیا خواهره

من که از دست دادم 

شما که دارید قدر بدونید

♥️خدایا: سه تا خواهش دارم:۱) مادرمو قبل ازینکه من مادر بشم ازم نگیر(ترجیحا دختر چشم سبز). ۲) کمک کن این بار راه را درست بروم. ۳) کارهام و سلامتی صورت و چشم و پاهامو به تو میسپارم.♥️ممنون عشقم دیگه با خودتا♥️Daisy♥️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوتا خاهرشوهرای منم مثه شما دوتا خاهر بودن اوناهم سر کار خونه همش دعوا داشتن تا اینکه بزرگه فراری میشه از خونه میره یه شهر دیگه مجردی اخه شاغل بود ولی بعد ازدواحشون انقد با هم خوب میشن شماهم ازدواج کنی قدر خاهرتو میدوتی چه لشکالی داره اون بزرگه شما ظرفارو بشور ولی حق میدم منم از شستن ظرف متنفرم باید مامان بابات قانون بزارن تو خونتون یه هفته شما هفته بعدی ایشون

دوتا خاهرشوهرای منم مثه شما دوتا خاهر بودن اوناهم سر کار خونه همش دعوا داشتن تا اینکه بزرگه فراری می ...

اصلا قانون حالیش نیس این وسط دعوا را میدازه تا از زیر کار در بره یا میگه حال ندارم

حالا  ظرف شستن مثال بود  سر همه چی باهام دعوا داره

چند سالتونه؟ 

از مادرتون بخواید با خواهرت صحبت کنه 

مثلا بگه که واقعا فرقی بینتون نمیذاره یه به اندازه دوستون داره شاید اینجوری اونم آروم تر بشه و حس این که واقعا دوسش دارن همه باعث بشه لج نکنه 

اصلا قانون حالیش نیس این وسط دعوا را میدازه تا از زیر کار در بره یا میگه حال ندارم   حالا &nbs ...

عه درست غین این خاهرشوهر بزرگه من اونم همیشه در میرفت آخرش پدرشوهرم یه روز سیلی محکمی بهش زد که اونم رفت از خونه تا ۷سال قهر بود