2777
2789
عنوان

خواهرم دیوونم کرده به خدااا

| مشاهده متن کامل بحث + 651 بازدید | 41 پست
تو چه هنری بلدی که اون بلد نیست؟ 

من از این نظر گفتم هیچی بلد نیس که اگه بلد باشه اعتماد به نفسش میره بالا  و سرش گرم میشه و انقدر بیکار نیس که اعصاب منو خورد کنه 

من هنرم نقاشیه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما حتما از خواهرت خوشگل تری نه؟ 

نه اتفاقا خواهرم خوشگلتره از همه ی دخترای فامیل ولی همش فکر میکنه زشته 

نمیدونم چرا 

همش میخواد بره عملای مختلف انجام بده با اینکه واقعا خوشگله 

من از این نظر گفتم هیچی بلد نیس که اگه بلد باشه اعتماد به نفسش میره بالا  و سرش گرم میشه و انقد ...

آره داداش منم اینجوری بود من باهاش صحبت کردم گفتم از این وضعیت خسته شدم الان با هم بیرون میریم میشینیم فیلم نگاه میکنیم حتی باهم ظرف میشوریم خیلی بهتر شده خواهرت شاید احساس تنهایی میکنه 

عزیزم بهتره تقسیم کار کنید اگه سر کار کردن کارهای خونه دعواتون میشه بهتره مادرت خودش انجام بده تا ای ...

ففط سر کار خونه نیس آخه سر همه چییییی با هم دعوامون میشه یکی از اصلی تریناشم کار خونس

نه اتفاقا خواهرم خوشگلتره از همه ی دخترای فامیل ولی همش فکر میکنه زشته  نمیدونم چرا  همش ...

إ چه خوب خب بهش بگو تو خیلی خوشگلی و فلان مطمئنی یه با یه پسر سمی در ارتباط نیست؟ 

إ چه خوب خب بهش بگو تو خیلی خوشگلی و فلان مطمئنی یه با یه پسر سمی در ارتباط نیست؟ 

بهش میگیم همه بهش  میگیم خیلی خوشگله ولی باور نداره  

آره اصلا اهل دوست پسر نیس مططططمعنم

چند سالتونه؟  از مادرتون بخواید با خواهرت صحبت کنه  مثلا بگه که واقعا فرقی بینتون نمیذار ...

من ۲۰ خوارم ۲۵ 

شده که تا حالا مامانم باهاش صحبت کنه ولی بعد از چند روز دوباره دعوا میکنه